Стручњак, изгледа тој Жаре ти е некоја преокупација или можеби некој твој идолIskoči samo deka Velgor e Žare, za drugovo ni šefot uše nema info.
 штом го спомнуваш скоро во секој коментар. Него што правиме сега со другар ти од Русија, откако ќе почне Тале да решета следна сезона
штом го спомнуваш скоро во секој коментар. Него што правиме сега со другар ти од Русија, откако ќе почне Тале да решета следна сезона . Знам дека нема да ви биде лесно, ама за ваша жал ќе мора да уживате во неговите бомби
. Знам дека нема да ви биде лесно, ама за ваша жал ќе мора да уживате во неговите бомби

. Изгледа уште не можеш да се помириш со фактот дека Тале беше клучен наш ракометар последнава полусезона. Не ти е лесно другар знам имаш комплекси од формата на Тале, споменувајќи ја саркастично женската одбојка.
. Изгледа уште не можеш да се помириш со фактот дека Тале беше клучен наш ракометар последнава полусезона. Не ти е лесно другар знам имаш комплекси од формата на Тале, споменувајќи ја саркастично женската одбојка. 

Premnogu kompleksi imam od Tale što i referat na pišav da go falam. Abe Žare džabe godinite koa si otiden
 Premnogu kompleksi imam od Tale što i referat na pišav da go falam. Abe Žare džabe godinite koa si otiden