Стручњак, изгледа тој Жаре ти е некоја преокупација или можеби некој твој идолIskoči samo deka Velgor e Žare, za drugovo ni šefot uše nema info.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стручњак, изгледа тој Жаре ти е некоја преокупација или можеби некој твој идолIskoči samo deka Velgor e Žare, za drugovo ni šefot uše nema info.
Стручњак, изгледа тој Жаре ти е некоја преокупација или можеби некој твој идолштом го спомнуваш скоро во секој коментар. Него што правиме сега со другар ти од Русија, откако ќе почне Тале да решета следна сезона
. Знам дека нема да ви биде лесно, ама за ваша жал ќе мора да уживате во неговите бомби
![]()
Ах бре Санталов, пак ли со тој Жаре, гарант го имаш типот на слика закачен у некоја собаŽare, pa nie i toa baravme, da mu izrasnat muda i da uživame vo negovite bombi. Nie kenjavme protiv nego koa gi nemaše mudata i bombite. So zadovolstvo ke se raduvame. Aj sea prebaci se na ženska odbojka![]()
Hehehe Demir Hisar ŽacАх бре Санталов, пак ли со тој Жаре, гарант го имаш типот на слика закачен у некоја соба. Изгледа уште не можеш да се помириш со фактот дека Тале беше клучен наш ракометар последнава полусезона. Не ти е лесно другар знам имаш комплекси од формата на Тале, споменувајќи ја саркастично женската одбојка.
Уште му го памтам скок шутот од место што ни го здрви во Келн 2019та.Уф, ако стварно успее Михајло да го договори Дуарте, секоја чест!
Spored toa kako e pisan tekstot ova e znaci veke oficijalno za Duarte? Bravo ako e tocno!!И 24Ракомет објавиле за Дуарте.![]()
Португалски репрезентативец го засилува Вардар - 24 РАКОМЕТ
Македонскиот шампион Вардар веќе го составува тимот за наредната сезона, а како третото засилување ќе имаат искусен португалски лев бек со сериозен стаж. Станува збор за португалскиот репрезентативец Жилберто Дуарте. Левиот бек доаѓа од францускиот Монпелје, каде што му завршува договорот и нема...24rakomet.mk
Одличен играч е! Плус, во одбрана може да игра и како централен дефанзивец и како халф. Многу веројатно доколку се реализира трансферот Диало ќе си замине, нема поента да држиме во тим играч кој игра во еден правец, а бројот на странци во домашното првенство е ограничен.Уште му го памтам скок шутот од место што ни го здрви во Келн 2019та.![]()
Штом го спомнуваш Тале цело време имаш и тоа како комплекс од него. Ај сега гушни си го постерот од твојот идол Жаре и легни си., 0@.. ., 77. 7. ,
Hehehe Demir Hisar ŽacPremnogu kompleksi imam od Tale što i referat na pišav da go falam. Abe Žare džabe godinite koa si otiden
![]()
Мене повредата на Гаџа (практично цела сезона ќе ја пропушти) ме тера да мислам дека ќе земеме уште еден среден, ама се сомневам дека и тој ќе отскокнува.Диало е океј, али ограничен е. Дуарте е право засилување за нас, али уште не можам да се помирам ако Анѓелиќ ни е прв среден бек, а мислам дека најверојатно ќе биде.
Јас уште не сум 100% сигурен дека Гаџа го има продолжено договорот со Вардар. Знам во март пишаа некои сајтови дека продолжил, ама он после во една изјава демантираше, и рече дека уште се збори, не се знае. Од тогаш ништо не сум видел. Така што, не сум сигурен дека ќе игра за Вардар следната година.Мене повредата на Гаџа (практично цела сезона ќе ја пропушти) ме тера да мислам дека ќе земеме уште еден среден, ама се сомневам дека и тој ќе отскокнува.