Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претпоставувам дека биле претпазливи од : 1.Аспект на години..има 29 2.Додје од Висла каде што беше резерва...инаку да од денешна перспектива/после добро одиграни пар месеци лош е договорот 1+1...И во златните времиња клучни играчи ни заминуваа кога им истекуваше договорот.. Циндриќ, Абутовиќ, Штербик, Алекс..
А сега сме боранија тим у европски рамки..
Плус што на човеков му дале само 1+1 година договор.
![]()
Podcast Inkubator #697 - Ivona i Ivan Čupić
XIAOMI: https://xiaomi.com.hr/xiaomi-11t-serija/U goste nam dolazi legendarni rukometni reprezentativac i igrač PPD Zagreba, čovjek koji je osvojio sedam odl...www.youtube.com
DamnУште преѓеска кога видов кај Тото на стори, му пишав "why ". Не ни очекував дека ќе ми врати чисто инстиктивно му пишав, а само што ми одговори. Причината е, Вардар не му понудил нов договор.
Ми пиша:
"Само да бидам јасен, јас го сакам Вардар и атмосферата тука е најдобра. Ако имав можност ќе останев уште 5 години, го кажав тоа на сите, а најмногу на претседателот, но не добив понуда и направив избор. Не е за пари, и во Нант ќе ја земам истата плата како и тука."
Ми рече сподели со пријателите, не можам на сите поединечно да им пишам.
И на крај повторно пиша дека го сака Вардар и дека до крај на сезона ќе даде се' за клубот.
Пешиќ да го потпишеме до крај на сезона, не би било лошо. Таман додека бараме партнер на Томовски за догодина, бидејќи Борко и принцот не се тоа. Би бил корисен, секако.