Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претпоставувам дека биле претпазливи од : 1.Аспект на години..има 29 2.Додје од Висла каде што беше резерва...инаку да од денешна перспектива/после добро одиграни пар месеци лош е договорот 1+1...И во златните времиња клучни играчи ни заминуваа кога им истекуваше договорот.. Циндриќ, Абутовиќ, Штербик, Алекс..
А сега сме боранија тим у европски рамки..
Плус што на човеков му дале само 1+1 година договор.

![]()
Podcast Inkubator #697 - Ivona i Ivan Čupić
XIAOMI: https://xiaomi.com.hr/xiaomi-11t-serija/U goste nam dolazi legendarni rukometni reprezentativac i igrač PPD Zagreba, čovjek koji je osvojio sedam odl...www.youtube.com
". Не ни очекував дека ќе ми врати чисто инстиктивно му пишав, а само што ми одговори. Причината е, Вардар не му понудил нов договор.
Ми пиша:DamnУште преѓеска кога видов кај Тото на стори, му пишав "why ". Не ни очекував дека ќе ми врати чисто инстиктивно му пишав, а само што ми одговори. Причината е, Вардар не му понудил нов договор.
Ми пиша:
"Само да бидам јасен, јас го сакам Вардар и атмосферата тука е најдобра. Ако имав можност ќе останев уште 5 години, го кажав тоа на сите, а најмногу на претседателот, но не добив понуда и направив избор. Не е за пари, и во Нант ќе ја земам истата плата како и тука."
Ми рече сподели со пријателите, не можам на сите поединечно да им пишам.
И на крај повторно пиша дека го сака Вардар и дека до крај на сезона ќе даде се' за клубот.
што се дешава у клубов...
Пешиќ да го потпишеме до крај на сезона, не би било лошо. Таман додека бараме партнер на Томовски за догодина, бидејќи Борко и принцот не се тоа. Би бил корисен, секако.