Фан клуб - РК Вардар

Не би требало, покриени се на таа позиција добро, али никогаш не се знае. Муабетот ми беше дека земајќи ја во предвид улогата која ја има Тото кај нас и во двата правци, и тоа што неговото заминување станува се поизвесно, ќе мора многу брзо да се најде негова замена.

Аха ок:) Ја те сфатив дека иде на полусезона, а тоа е прилично катастрофален потез. И вака и онака треба да се бараат замени за доста играчи, ама ќе видиме колку и за што сме кадарни.

А нели ќе зимаа некој среден бек на полу сезона?

Неофицијално повредата настанала на мечот против Алборг кога се затрча на празен гол да постигни.

Останавме со Томовски и со Гогов. Освен ако Борко не се усериози и го стави ракометот на прво место.

Останавме со Томовски и со Гогов. Освен ако Борко не се усериози и го стави ракометот на прво место.
Борко кога брани, брани топ. Мене ме изненади неколку мечови сезонава, а сеа тоа што се замара за штабови и курци палци негово си е . Битно е кога брани, 70% од мечовите е топ.

Нели ние плативме оштета за овој Тото. Ако сме платиле, зошто сме му дале договор 1+1?

Јас воопшто не се чудам и нема зошто да му е чудно на било кого. Нант е тим со годишен буџет од 8 милиони евра, нашиот не е повеќе од 2,5 милиони. Колку пари, толку музика.

Последно уредено:
Вечер од 20 часот Чупиќ ќе гостува во "Подкаст Инкубатор" ќе има и пренос во живо на јутуб.
Во коментар на каналот ќе може да поставите и прашање до него во текот на денот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom