Фан клуб - РК Вардар

Сака и он да се врати и ептен при крај се преговорите, али од минатата недела се убацил и некој Бундеслигашки тим... да се надеваме дека тие нема да ја зае*ат работава... :D

Ако му е за враќање во омилениот клуб и е прилично нормална финансиската понуда нема што да зема во обзир понуда на никаков германски клуб. Мислам дека ќе се врати тамо каде што припаѓа:ljubove:

Автоматски споено мислење:

Келце договорил нов среден бек од новата сезона
Сите коцки се поклопуваат... :ljubove:

Кога ќе ми текне како играше за таа титула у 2019 ми иде сам да го догворам :vozbud: ама шала на страна тогаш и ко лев бек газеше, со Циндрич се мењаа, прејака сезона дури и подрага ми е од 2017 иако тогаш беше првата.. у 2019 реално со послаб тим освоија, башка и со голман прва сезона.. ех Деки Деки многу брзо си отиде.
2019 се мењаше со Скубе, Циндриќ беше во Кјелце. ;)

Какви се овие квази портали бе, професионалност 0. Јас што немам дипломирано за новинар ќе составам подобро структуирана статија. Без издржан аргумент, нафрлани податоци рекла казала и милион лични мислења

Какви се овие квази портали бе, професионалност 0. Јас што немам дипломирано за новинар ќе составам подобро структуирана статија. Без издржан аргумент, нафрлани податоци рекла казала и милион лични мислења
Како конкретен текст, да дефинитивно. Но, чим g-sport пишува гарантирам дека има нешто во муабетот. Убедливо најрелевантен портал се кога станува збор за ракомет кај нас.

Како конкретен текст, да дефинитивно. Но, чим g-sport пишува гарантирам дека има нешто во муабетот. Убедливо најрелевантен портал се кога станува збор за ракомет кај нас.
Можно е да има нешто, ама ја кај нашиве портали имам голем проблем кога почнуваат со лично мислење у статија да изнесуваат, небаре колумна пишуваат.

Иначеочекувано беше да дојде на радар на големи екипи Тото, зашто е ѕвер. Модерен пикер корпулентен а не дебел што игра у два правци не знам Пољаците зашто го држеле на клупа стварно

Тоа е тоа што го збориме периодов, дека ги убива психички играчите и им ја умртвува желбата за играње... Цел живот остана истиот, затоа и не успеа да направи некаков позначаен успех со ниеден клуб... Со Словенија 3-тото место реално со таа репрезентација тогаш беше очекувано, летаа играчите по терен, цела прва постава им беше во животна форма, и без тренер ќе беа у топ 5 сигурно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom