- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.834
- Поени од реакции
- 6.491
Најдобро второво.Вака најверојатно Кантегрел ќе си оди или евентуално Борко да се пензионира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобро второво.Вака најверојатно Кантегрел ќе си оди или евентуално Борко да се пензионира.
Борко ако се пензионира ќе прераснеме и во тим со високи амбиции.Супер засилувања се двајцата,посебно Гурбиндо,злато вреден играч многу зрело игра во напад,не троши многу топки знае и да подели асистенција,во одбрана е еден од најдобрите на неговата позиција,само да нема повреди и супер ќе се вклопи во тимот.
Трансферот на Томовски ми е малку нелогичен,оваа сезона имаме одлични голмани и можеби тоа беше единствена позиција на која бевме добро покриени.
Вака најверојатно Кантегрел ќе си оди или евентуално Борко да се пензионира.
Ако ништо друго барем со Томовски и Кизиќ ја имаме решено голманската позиција за долго време.
Ова сериозно или.??Следен е Кузмановски...
Kuzmanovski mislam nema shansi da go donesat bidejki vekje e prepolno so igraci na Lb kao pozicija .. doprva kje treba da izbrkaat nekoj tamu kao tale recimoСледен е Кузмановски... Наводно треба да дојде и еден од двете шпански крила во Нант.
Кире ќе пече занает во Вардар... Мене така ми мириса ова, а посебно што се случува веднаш после собирот и натпреварот со Данска.
Овие уште економот од Вардар не го зедоа![]()
Веспрем носи уште еден член од шампионската генерација на Вардар - 24 РАКОМЕТ
Тренерот на Веспрем, Давид Дејвис, продолжува да носи поранешни вардарци во унгарскиот гигант. По Вуко Борозан, Рожерио Мораес, Хорхе Македа, Данил Шишкарев, Арпад Штербик, како и кондицискиот тренер Марија Лојаница, на ред дојде и физиотерапевт. Станува збор за Димитар Маневски, кој беше дел од...24rakomet.mk
И девојчињава што бришат паркет и дечкото што продава картиОвие уште економот од Вардар не го зедоа
Дво-годишен договор има он. И другата сезона би требало да биде тука. Добро сме покриени на пикер. Иако од Столе најверојатно уште една-две квалитетни сезони може да се очекуваат. 34 години полни за еден месец, а и многу почна да се повредува.како и на Валчак (мислам дека и он само на една година потпиша?).