Фан клуб - РК Вардар

Добро бе Аљуш што си запнал со играта со два пикера. Две акции у цело полувреме не ти пројдоа.

Доста е, стварно. Редно е сам да си отидеш.
Автоматски споено мислење:

Скубе пола тим ни го прати на физикална. Отидоа кичмите.

Gadza e dobar za organizator na RK Dubrava

И така Дисингер и Гаџа се трупови, барем нека ги пушти Карапалески и Телески малку Аљушот, ебате токмакот.

Ништо, ако вака продужиме, а не гледам дека се има желба нешто да се промени ќе ја изгубиме и титулата дефинитивно.Мора да бидеме реални и да кажеме дека ова на ништо не личи. Тимови од типот на Мешков и Мотор комотно си играат курташак со нас, на полувреме на водат лагано по 7-8 разлика. Примаме у просек по 20 гола на полувреме.Плус мотивираноста и желбата за игра е нула. Се гледа дека нема никаква атмосфера во екипава, нешто што не красеше 10 години уназад. Не знам,не само затоа што мене лично воопшто не ми се свиѓа Стево како тренер, туку заради принцип треба да си даде оставка. Едноставно логичен сплет на околности е после ваква игра и резултати да дадеш отказ. Ако и после овој натпревар не отиде не знам што да кажам.

Кога веќе не им се игра и нема никакво залагање од играчите треба да му се даде шанса на Карапалевски,доста солидно изигра со Мотор незнам зошто Алушевски го чува толку време на клупа,заслужи барем 10-15 минути да добие.

Дали сериозно од цел тим што игра мизерно се фативте за Гаџа? Па во целава катастрофа денес он е веројатно најдобриот играч. Јебига, не е Кара, Циндриќ или Скубе, ама дечкото игра солидно, а и има многу простор за напредок.

Дали сериозно од цел тим што игра мизерно се фативте за Гаџа? Па во целава катастрофа денес он е веројатно најдобриот играч. Јебига, не е Кара, Циндриќ или Скубе, ама дечкото игра солидно, а и има многу простор за напредок.

Нема основа за никакво плукање на Гаџа. Момакот од коа почна да добива минутажа ( по отсуството ја Јотиќ) е сосема коректен.

Ovoj Atanasovski nad 2 metri, kakov igrac e? Mora da go probat vo odbrana so taa visina.

Ovoj Atanasovski nad 2 metri, kakov igrac e? Mora da go probat vo odbrana so taa visina.
Не сум го гледал многу, ама некако од градба имам впечаток дека најверојатно не е многу координиран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom