Фан клуб - РК Вардар

Не знам, според мене промена на тренер може и да ја влоши атмосфера. Прво, кој гарантира дека ќе се донесе некој квалитетен? Второ, ќе дојде некој човек во наелектризирана атмосфера тука, кај што сите се веќе нервозни и разочарани од сезонава. Па може од емоции лесно да пукне нешто. Плус потенцијален конфликт на нов тренер во нова околина со староседелци. Деликатни се тие работи.

Очигледно е дека другата година нема да биде Стевче на клупа. Нека ја истера оваа, веќе сите се знаат и знаат што да очекуваат еден од друг до крајот на сезонава. Од ЛШ испаѓаме. Прашање е дали ќе одиме на Ф4 во СЕХА, ама да гледаме да го тепаме Еурофарм, и тоа треба да биде целта сега. Што мислам дека ќе ги победиме. Реално имаат прилично послаба екипа од нас. Проблем е што еден лош ден може да реши. Па, треба да се пази на тоа.

Ок, поштуем твое мислење. По мене полошо од ова што е моментално не може. Посебно по атмосфера во екипа и авторитет на тренер. Мислам дека Вардар во својата историја немал понеавторитативен тренер. Никој не гарантира ништо, ама па загарантирано со сигурност е тоа дека моментално Стево ни е тренер а тоа доволна укопаност у говна ако мене ме прашуваш. А за титулата и сите тие прогнози по игриве и атмосфера, и Стево на клупа воопшто не се осмелувам ништо да кажам. Ако се Стерјофарм комплетни на тие напревари а ние си останеме на ова ниво, не сум толку сигурен дека ќе освоиме.

Искрено тивки беа и шпанските стратези.. но од другара страна и не се биле во ситуација како Стевче..кога треба авторитет и кога треба малце да покажеш храброст па и по цена да немаш резултат(Стево свакако го нема) а може на некоја позиција да се добие добар и млад играч, како Карапалевски, Кизиќ и Кантагрел на пример.
Секако знаеш немаш резултат, Чупко си иде на лето, зошто не се пробува да се воигрува некој, па и да греши што е нормално, бидејќи е потребно време и минутажа да се влезе во ритам, и да се добие играч, сите го пцуевме Криштопанс, па после испадна ѕвер, а сега тоа и ме плаши што ниту Вардар, ниту Стево тоа не го зимаат во предвид во клубот.
Игра Чупко цела сезона сега, кога ќе си иде, кој ќе игра таму, океј ќе донесеме некој нов играч, а замена кој ќе му биде.. сите без минута на терен.
Немање план за во иднина е карактеристика на екипи кои нема што поконкретно да барат на резултатски план освен да се учесници.

Последно уредено:
Toa deka stevce treba da leta od klubot e jasno vekje podolgo vreme, ama so nego i dobar del od igracite kje treba u aut da se pratat .. A stole valjda i sebesi se smeta u tie sto potfrlija ovaa sezona , coekot ne e ni bleda kopija od ona sto go igrase pred sezona dve na teren

LaCGhBQ.png

Со ваква игра ќе се сликаме во првенствово. Мака мачат со Еурофарм 2. Јасно ми е дека не се форсира, ама сепак.
И уште не знам што се деси со Гаџа што го напушти теренот со лекарската екипа. Уште он да се повреди ќе ни фали.

Талески ис он фајр, Мите Караивонов моде турн он! :uzi:
Ја него под итно би го ставил на некоја терапија па или ќе го биде или ќе отиде за навек.
Смешно и срамота што на екипа со глава помали играчи не им начукаа 7/8 разлика а жал ми е искрено што нити стево нити јовиќ не викна еднаш во второ полувреме да не тапкаат со топката зашо модерен ракомет така не

Ја него под итно би го ставил на некоја терапија па или ќе го биде или ќе отиде за навек.
Смешно и срамота што на екипа со глава помали играчи не им начукаа 7/8 разлика а жал ми е искрено што нити стево нити јовиќ не викна еднаш во второ полувреме да не тапкаат со топката зашо модерен ракомет така не
.
Чим падна на ниво од Дрогришки банани да јади слободно можи да го прогласиме Тале за умрено, со тие ноџиња ко на кокошка ни мускул ни бутур, вертикален скок помалце од Стоилов има (n)

Аии и овие 30 ни збрцале
Лабаво се играше, без никаква одбрана. Од тоа што можев да видам, не игравме во најсилен состав, воглавно со македонски играчи плус Валчак, Гаџа и Шеваљевиќ влезе на крај. До душа на го гледав прво полувреме, може играле и некои од другите. Кизиќ се изнаприми голови од 9 метри...

Лабаво се играше, без никаква одбрана. Од тоа што можев да видам, не игравме во најсилен состав, воглавно со македонски играчи плус Валчак, Гаџа и Шеваљевиќ влезе на крај. До душа на го гледав прво полувреме, може играле и некои од другите. Кизиќ се изнаприми голови од 9 метри...
Играа и другиве. Дибиров, Столе, Шеваљевиќ играше и во прво. Ама не се замараа нешто. Нема ни потреба. Не може да се извлече нешто од овие натпревари.

Џабе е што се вадиме со оправдувања типа не сме играле комплетни, се играло без одбрани и слично. Против ваква трулекс екипица да примиш 30 гола е за осуда и нема што тука да се дискутира. Да сме бар малце солидна екипа, да знаеме бар малце да одиграме одбрана овие гревоиве ги победуеш само преку контри лагано 10 разлика. Ама јебига, реалноста е сосема друга. Брука и мука за гледање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom