- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 2.200
- Поени од реакции
- 4.171
Пеналите да ги дадевме, може ќе беше друго. Овој Валчак има квалитет, треба да се задржи он.И тука се изгуби утакмицата. Имавме топ акции преку пикер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеналите да ги дадевме, може ќе беше друго. Овој Валчак има квалитет, треба да се задржи он.И тука се изгуби утакмицата. Имавме топ акции преку пикер.
Каква примадона еј! Се навредил дека не играл против Сегед, па тоа е најдобриот потег на Аљушот откако е тренер на Вардар..........![]()
Вујин си замина од Вардар! - 24 РАКОМЕТ
Екипата на Вардар утринава замина за Унгарија каде во четврток треба да го игра натпреварот од ЕХФ лигата на шампионите против ПИК Сегед, но во некомплетен состав – без Србинот Марко Вујин. Тој уште вчера своеволно ги напуштил соиграчите и едноставно заминал. Не го одработил тренингот туку само...24rakomet.mk
Kakov debil iskoci ovoj ej ..
Ova e najdobroto nesto sto mozese Vujin da go napravi za vardar, yes fala bogu ne morase da go nabrkaat Sam si zamina, ovaa vest ko vardar povtorno da osvoil ls.........![]()
Вујин си замина од Вардар! - 24 РАКОМЕТ
Екипата на Вардар утринава замина за Унгарија каде во четврток треба да го игра натпреварот од ЕХФ лигата на шампионите против ПИК Сегед, но во некомплетен состав – без Србинот Марко Вујин. Тој уште вчера своеволно ги напуштил соиграчите и едноставно заминал. Не го одработил тренингот туку само...24rakomet.mk
Kakov debil iskoci ovoj ej ..
Не можат да си дозволат да гледаат долгорочно. Нема Вардар пари, ни може да привлече некои млади играчи со кои може да направи иднина. Во Македонија нема моментално такви таленти. Луѓе тука се нестрпливи, замисли да не игра Вардар ЛШ година-две по ред, рејтингот ќе му падне драстично, па сите бурек ќе јадат и клубот уште повеќе ќе заглави. Они мора да носат играчи со кои ќе може да се одржи некое ниво на Мотор, Мешков. Тоа ни е реалноста сега. Ќе се зима што може да не одржува на тоа ниво, да играме ЛШ и Ф4 во СЕХА. Гледаш и Михајло по интервјуа резигнирано збори дека ние не можеме повеќе со Веспрем и такви екипи. А за тренер, ја сум 80% сигурен дека Вујовиќ ќе дојде летоска.Transferive sto se desavaa prethodniov period ic ne mi davaat do znaenje deka se raboti seriozno i dolgorocno. Mi izgledaat kako doneseni nabrzinka verojatno da se iskoristi sansata a ne da se sledi nekoja filozofija na nekoj iden trener ( posto ovoj definitivno treba da go snema).
Алуш не го врти ни еден ракометар, тука е најголемиот проблем.
заради шо вардар е слаб и губи ко грчка, мрт се реши повеќе да не пренесува такви клубови..Ќе има пренос?