Фан клуб - РК Вардар

И тука се изгуби утакмицата. Имавме топ акции преку пикер.
Пеналите да ги дадевме, може ќе беше друго. Овој Валчак има квалитет, треба да се задржи он.

.........
Kakov debil iskoci ovoj ej ..

Еве како потресени сме сите, не знам како ќе продолжиме без неговиот талент и перфроманс. Незаменлив беше.

Поддршка и за Тале да го стори истото!

.........
Каква примадона еј! Се навредил дека не играл против Сегед, па тоа е најдобриот потег на Аљушот откако е тренер на Вардар.
Ајде ќути, сега уште ако има некаква опција на десен бек, па да излеземе и појачани во ситуацијава. Секако ќе е подобро решение од Вујин.

.........
Ova e najdobroto nesto sto mozese Vujin da go napravi za vardar, yes fala bogu ne morase da go nabrkaat Sam si zamina, ovaa vest ko vardar povtorno da osvoil ls
Автоматски споено мислење:

Ajde uste alusot da bese taka intelegenten ko vijun I da izbega I on, azil za alusot vo hungary

Во никој случај не може да биде позитивна вест, останавме со Векиќ и Томислав да се бориме на три фронта и секако онаа изнудена опција Чупко како десен бек. Навистина кретенски потег од негова страна доколку е ова вистина.

Реално нема никаква разлика дали цицкава е во состав или не.. Боље што си отиде, ја лично не можев да го гледан кога е на терен. Мора Михајло да изреагира колку се може во ситуацијава да откопа некој десен бек.

Не ми е јасно како можеше да очекува да игра против Сегед, со оглед колку топки продаде против Порто. Мораше Стевче да го игра Чупиќ како бек, едноставно немаше друг избор.

A da ne se percime bezvrska? Nitu edno odenje na vakov nacin ne ostava dobra slika za klubot.

Ova sto momentalno se slucuva vo Vardar nema blage veze od stabilen klub i mnogu verojatno na prolet ja gubime titulata.

Ti moze edna dve utakmici da izgubis na nacin kakov sto Stevce gi gubi ama ne mozes site do edna da bidat izgubeni na isti nacin...

Transferive sto se desavaa prethodniov period ic ne mi davaat do znaenje deka se raboti seriozno i dolgorocno. Mi izgledaat kako doneseni nabrzinka verojatno da se iskoristi sansata a ne da se sledi nekoja filozofija na nekoj iden trener ( posto ovoj definitivno treba da go snema).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transferive sto se desavaa prethodniov period ic ne mi davaat do znaenje deka se raboti seriozno i dolgorocno. Mi izgledaat kako doneseni nabrzinka verojatno da se iskoristi sansata a ne da se sledi nekoja filozofija na nekoj iden trener ( posto ovoj definitivno treba da go snema).
Не можат да си дозволат да гледаат долгорочно. Нема Вардар пари, ни може да привлече некои млади играчи со кои може да направи иднина. Во Македонија нема моментално такви таленти. Луѓе тука се нестрпливи, замисли да не игра Вардар ЛШ година-две по ред, рејтингот ќе му падне драстично, па сите бурек ќе јадат и клубот уште повеќе ќе заглави. Они мора да носат играчи со кои ќе може да се одржи некое ниво на Мотор, Мешков. Тоа ни е реалноста сега. Ќе се зима што може да не одржува на тоа ниво, да играме ЛШ и Ф4 во СЕХА. Гледаш и Михајло по интервјуа резигнирано збори дека ние не можеме повеќе со Веспрем и такви екипи. А за тренер, ја сум 80% сигурен дека Вујовиќ ќе дојде летоска.

Алуш не го врти ни еден ракометар, тука е најголемиот проблем.

Алуш не го врти ни еден ракометар, тука е најголемиот проблем.

Што да го врти, абер нема. Плус има чурук карактер, и е доста егоистично копиле. Многу неадвекатен избор на тренер за тим кој игра сериозни натпревари (ЛШ), и најголем претендент за титула дома. Што побрзо отиде тоа боље за Вардар, и во смисла на тренерско знаење и во подобрување на атмосфера во екипата. Мое мислење секако. ( до фановите на СтеФче, да не се напалат).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom