Незнам треба да прашамА Вујин?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам треба да прашамА Вујин?
Алал да му е на менаџерот негов, кога таков кеш вади на таков "талент".U RNL 13.000 imase
И тоа ми е тешко за верување. Ама можно е. Знам, еднаш пишуваше во еден германски медиум дека подобри играчи во буднес зимаат на 130,000-150,000 годишно. А во sport.fr, пред некој месец читав дека во франција просечна плата е 7,000 месечно. Така што, можно е да ти се точни бројкиве, ама некако високо ми е за играч од негов калибар. Посебно со оглед на тоа што мислам дека на Киро првиот договор со Нант му беше 15,000 месечно.U RNL 13.000 imase
јас би играл за 70 мислам горе-доле сличен учинок би ималеПа околу 7000,али ќе прашам точно
Обично кај нас преоден рок е крај на февруари, а мислам дека за ЛШ е средина на овој месец некаде. Така е обично. Ама мислам дека отиде тој воз, нема да се донесе ништо ново.Оваа година Михо да донесе нешо на десен бек ако не сакаме да ја ризикуваме титулата. Без десен бек ќе биде тешко.
Па добро, Мандалинич 8000 евра месечно, по 15 гола на утакмица, Тале можда зема 6000, ама зато по 15 технички грешки прави на утакмица..Сега прашав,Тале не е под 6000
Za liga šampioni me zabole stapot, muabetot mi e za domašno prvenstvo za natprevarite za titula da ne gi igrame bez desen bek. Ke bide teško vo takva situacija.Обично кај нас преоден рок е крај на февруари, а мислам дека за ЛШ е средина на овој месец некаде. Така е обично. Ама мислам дека отиде тој воз, нема да се донесе ништо ново.