Фан клуб - РК Вардар

И ја се сложувам
Автоматски споено мислење:

Ин д меин тајм,масерот на Веспрем е позитивен на ковид,цела екипа е за у карантин!
да не испадне на крај нема Ф4 сеха лига,па ќе спаси гз аљуш :)

да не испадне на крај нема Ф4 сеха лига,па ќе спаси гз аљуш :)

Не може да нема, у краен случај ако излезе дека во Веспрем има повеќе заразени ваљда на нивно место ќе улета замена.

Не може да нема, у краен случај ако излезе дека во Веспрем има повеќе заразени ваљда на нивно место ќе улета замена.
Па Војводина се откажа од реваншот...ајде ќе видиме што ќе биде...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ондак Нексе може ќе добие шанса:)) Чекај да видиме прво официјално што ќе биде со Веспрем.

Требаше и логото на Бетсити да го има на дресот, сепак Сергеј ја даде салата бесплатно. Ако плаќавме по 30.000 евра месечно тоа е како да дава годишно 360.000 евра. Сигурно овие што ги има на дресот не даваат толкави средства

Smetam deka trenerot e najgolemiot problem kaj Vardar, nemoze be da se dozvoli pri tajm aut tovarot da go stavas vrz igrac, vo slucajot Cupic.
Igrac da ti kroi taktika vo klucni momenti na sredba e prava katastrofa...
Ekipata so normalen trener funkcionirase dobro duri i koga Vardar nemase bekovi.

Го претеравте во ова анти-Стевче кампањата. Може човекот не е дораснат за позицијата, ама го направивте некое теле залутано. Реално четири натпревари изигиравме. Сеа, технички, изгубивме три од нив, ама пак, не знаеме баш колку е он крив.

Ако се менува тренер, тогаш нека го стават Чупиќ тренер-играч. Така он највеќе збореше на тајм-аути кога беше тренер Парондо, Писонеро и сега Стевче. Сигурно он ќе има авторитет и почит.

Ондак Нексе може ќе добие шанса:)) Чекај да видиме прво официјално што ќе биде со Веспрем.
Пријателската со Кил ја откажаа поради случај на ковид!

Го претеравте во ова анти-Стевче кампањата. Може човекот не е дораснат за позицијата, ама го направивте некое теле залутано. Реално четири натпревари изигиравме. Сеа, технички, изгубивме три од нив, ама пак, не знаеме баш колку е он крив.

Ако се менува тренер, тогаш нека го стават Чупиќ тренер-играч. Така он највеќе збореше на тајм-аути кога беше тренер Парондо, Писонеро и сега Стевче. Сигурно он ќе има авторитет и почит.
Najjaki ste mi koa ke pišete nešo u stilu deka se vodi nekoja anti-kampanja protiv nekoj, vo slučajov Stefče. Koja crna anti-kampanja samo davame komentar na toa kako ja vodi ekipata i odredeni negovi postapki kao na primer deka igrači mu vodat tajm aut, skaran e so pola igrači, atmosfera vo ekipa nula, sam garantira še za 90% od novite rakometari.. Ne e anti-kampanja samo realni kritiki za Stefče. Ovaka ispadja kao da ne platile da terame anti-kampanja protiv faking Stefčo.

Najjaki ste mi koa ke pišete nešo u stilu deka se vodi nekoja anti-kampanja protiv nekoj, vo slučajov Stefče. Koja crna anti-kampanja samo davame komentar na toa kako ja vodi ekipata i odredeni negovi postapki kao na primer deka igrači mu vodat tajm aut, skaran e so pola igrači, atmosfera vo ekipa nula, sam garantira še za 90% od novite rakometari.. Ne e anti-kampanja samo realni kritiki za Stefče. Ovaka ispadja kao da ne platile da terame anti-kampanja protiv faking Stefčo.
Хахах,да да да,нека не демантира де,нека намести една акција,нека збрчи Тале, 8 гола ко Санталов,па ќе се извиниме,ќе признаеме дека сме грешеле... не сме ние ко @Velgor)))))

Последно уредено:
Се јави една од сестрите Бонавентура, а другата сестра и дава подршка во глупиов коментар.

Наместо да бидеш пичка, адресирај го аргументот, не ја врти на ад хоминем.

Долга е раката на Михајло:)))!

Него фрлив око на составов на Загреб и може да кажам дека по подолго време имаат и нешо поише од солиден состав. На гол го имаат Мате Ашанин ( репрезенатативец) кој ако влезе у ритам знае да биде несовладлив, и втор голман е еден од поталентираните голмани во регионов, Тодор Јандриќ. На крила исто така имаат репрезентативна артилерија. Лево крило е Давид Мандиќ кој имаше поголема улога на последното ЕП, поради неиграњето на Штрлек, а на десно крило го донесоа исто така репрезентативецот у успон, Владо Матановиќ (одлично десно крило). На пикер исто така се фантастично покриени со еден од најдобрите пикери на овие простори (исто така репрезентативец на Хрватска) Марин Шипиќ, а друштво на линијата од шест ќе му прави исто така уште еден репрезентативец овојпат на БиХ, искусниот интернационалец Сењамин Буриќ. Буриќ пред да дојде у Загреб настапуваше и во Горење, а му беше и соиграч на Кирца у Нант. На лев бек го донесоа црногорскипот репрезентативец Милош Божовиќ кој претходно 3 сезони играше фантастично во Татабања, два метра класичен бек со топовски удар. На леб бек е и уште еден репрезентативец Матеј Хрстиќ, солиден ракометар. На десен бек го потпишаа искусниот словенец Жига Млакар кој кога и да игра против нас се пали као млад мајмун и не буши. Претходно има настапувано за Марибор, Целје и Висла. На централен бек им играат двајца познати ракометари за нас, некогашни ракометари на клубот од темната страна на градот- Лука Мраковчиќ и Немања Обрадовиќ. Тој Мраковчиќ исто како и Млакар се пали ко мајмун на нас, увек ни се шета кроз одбрана, сигурно истото ако не и бетер ќе биде на моменталната наша швицарац одбрана. Исто на центар е и словенецот Влах. На тренер го имаат копитаров Вори, тоа не им е минус, ама тешко да е поголем минус од Стефчо така да. Гледајќи го составов на Загреб, а паралелно гледајќи ја нашата форма и пред се атмосфера во екипата не сум ни малку оптимист дека ќе се пласираме во финале.Ваша прогноза?
Убава анализа си направил. Ако играат Вујин и остала екипа ко со Нексе, не ни бегаат пет комада и отказ на Стеванче.

Океј, ама прекратко ја води екипата да носиме некои драстични заклучоци дека се е он крив. Гледај назад, Чупиќ и Скубе повеќе збореа на тајмаути и од Парондо, тоа е некоја пракса скоро секаде, дека има некои играчи што се вокални со идеи при прекини. Стевче, реално не е речит човек. Нема ни храизма некоја. Не значи дека тактички не е поткован. Ова е нова екипа, си отиде скоро цела бековска линија, не е лесно да се склопи нешто. Сепак ова се играчи од понизок калибар. Парондо исто изгуби од Нексе дома во Сеха, изгуби и од Загреб, и од Брест, и од Металург, итн. Не е страшно тоа. Играта беше стварно слаба, ама па и он не ги тераше Дибиров и Каралаш да утнуваат три пати по ред од гол на гол, и пак да фрлаат топки во бунар.

И јас мислам дека тешко да ја преживее сезоната. Искрено мислам дека ќе изгубиме од Загреб во Задар, и ќе го изгубиме натпреварот за трето место, и дека има шанси да лета. Ама и да си отиде, неверувам дека ќе биде друг свет после него.

Наместо да бидеш пичка, адресирај го аргументот, не ја врти на ад хоминем.
Тачдаун! За тоа треба доблест,а он тоа го нема.
Сеа ќе ти пише у пп,дека ќе те најде и ќе те скрши.

Океј, ама прекратко ја води екипата да носиме некои драстични заклучоци дека се е он крив. Гледај назад, Чупиќ и Скубе повеќе збореа на тајмаути и од Парондо, тоа е некоја пракса скоро секаде, дека има некои играчи што се вокални со идеи при прекини. Стевче, реално не е речит човек. Нема ни храизма некоја. Не значи дека тактички не е поткован. Ова е нова екипа, си отиде скоро цела бековска линија, не е лесно да се склопи нешто. Сепак ова се играчи од понизок калибар. Парондо исто изгуби од Нексе дома во Сеха, изгуби и од Загреб, и од Брест, и од Металург, итн. Не е страшно тоа. Играта беше стварно слаба, ама па и он не ги тераше Дибиров и Каралаш да утнуваат три пати по ред од гол на гол, и пак да фрлаат топки во бунар.

И јас мислам дека тешко да ја преживее сезоната. Искрено мислам дека ќе изгубиме од Загреб во Задар, и ќе го изгубиме натпреварот за трето место, и дека има шанси да лета. Ама и да си отиде, неверувам дека ќе биде друг свет после него.

Се слагам дека и Парондо па и Раул оставаа некој од Тимур, Столе, Кара или Чупко да предложи нешто на тајм-аут, ама разликата од нив и Стево е што ќе ги оставеа да кажат па после ке се насмееа, ќе ќажеа ок, и слушај сега и ќе објаснеа уше пола минута што да се игра. Веруј ми немам никаква намера да го потценувам Стево, апсолутно.. ама толку е видлива сета таа конфузија да чоек едноставно не може да не искоментира бар на форум, каде што и треба да се искоментира. Точно дека ова е нова екипа, меѓутоа Стево беше еден од главните кој учествуваше во изборот на ракометарите и кој инсистираше на доведување на некои ракометари. Сега кога го има тоа на располагање треба и да работи, а не да се правда само у стилу дека е недозволив пристапот на одредени ракометари на терен. Ја спомнав и претходно, не го критикувам за тоа што ќе изгуби некоја утакмица, ама сакам да видам дека нешо се работело на тренинг а не дека екипата е ко распашана команда. На натпреварот со Нексе имавме безброј ситуации со играч повеќе а не направивме една препознатлива акција на вишок за Тимур на лево крило као што се навикнавме изминативе години. Слабо е видливо на терен дека се работи нешто квалитетно на тренинзи. Да не спомнувам дека е у кавга со поголем дел од ракометариве меѓу кои Тимур, Чупко итн..Штознам, на крај краева тоа е сепак само мое мислење кое и не мора да биде точно. Само давам еден осврт како јас гледам на работите и што не штима во екипата во овој момент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom