Фан клуб - РК Вардар

Од рекла казала, и секој верува у тоа што сака:))
После ојле дојле се криви ако не испадне ништо. Вујин го извадија кроз иглени уши не па толку лесно со Зарабец да биде..

Последно уредено:
Неможам да најдам некој клип од Валчак ..
Помош?

ШЕШИР 1: ПСЖ, Вардар, Веспрем, Барселона
ШЕШИР 2: Кил, Киелце, Алборг, Порто
ШЕШИР 3: Мешков Брест, Мотор, Нант, ПИК Сегед
ШЕШИР 4: Целје, Загреб, Елверум, Флензбург

На ждрепката ќе се влечат по два тима од првиот шешир и истите ќе одат во групите А и Б. Потоа ќе се влечат другите екипи, а мора да се земе предвид дека екипи од Франција, Унгарија и Германија нема да може да играат во иста група.
Најдобрите две екипи од групите А и Б ќе патуваат директно во четвртфиналето, додека останатите екипи, од третото до шестото, ќе играат плеј-оф за пласман меѓу најдобрите осум во Европа.

Еј човече, во прв шешир, некој тоа може да сонува

ШЕШИР 1: ПСЖ, Вардар, Веспрем, Барселона
ШЕШИР 2: Кил, Киелце, Алборг, Порто
ШЕШИР 3: Мешков Брест, Мотор, Нант, ПИК Сегед
ШЕШИР 4: Целје, Загреб, Елверум, Флензбург

На ждрепката ќе се влечат по два тима од првиот шешир и истите ќе одат во групите А и Б. Потоа ќе се влечат другите екипи, а мора да се земе предвид дека екипи од Франција, Унгарија и Германија нема да може да играат во иста група.
Најдобрите две екипи од групите А и Б ќе патуваат директно во четвртфиналето, додека останатите екипи, од третото до шестото, ќе играат плеј-оф за пласман меѓу најдобрите осум во Европа.

Еј човече, во прв шешир, некој тоа може да сонува
И глеај сеа на Вардар ќе им се паднат, Киелце, Нант и Фленсбург.

И глеај сеа на Вардар ќе им се паднат, Киелце, Нант и Фленсбург.
Neka pazat tie da ne mu se padnime nie, so Timur na lev i Cupic na desen bek, imavme nereseno vo Skopje protiv takvo ekipishte na Kielce :D

Непотребно се носи пољаков Валчак на пикерска позиција каде што веќе имаме 5 пикери, само се натрупуваме. Освен уште 1 плејмејкер-среден бек, доста е веќе комплетни сме.
Автоматски споено мислење:

Непотребно се носи пољаков Валчак на пикерска позиција каде што веќе имаме 5 пикери, само се натрупуваме. Освен уште 1 плејмејкер-среден бек, доста е веќе комплетни сме.

Столр за 2 ли се важи? [emoji28]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ако се има пари, не е лош потег, иако ја го немам гледано дечково, ама да може да изигра нешто во одбрана, 10 мин, океј трансфер е. Ни треба длабочина во екипата.

Како што е здебелен сега може и за 3 да важи.
Пред некој ден ми помина пред мене на точак(во движење и со цвикери беше неможев да го познаам дали беше он или брат му),ако беше он ми делува дека е ослабен а не здебелен.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom