Фан клуб - РК Вардар

Не знам дали и Иран спаѓа во тие држави ама и ние сме држава што тешко дава работна дозвола на Алжирци, Тунижани вамте, тамте. Колку и да е смешно, има право за ова.

Не знам дали и Иран спаѓа во тие држави ама и ние сме држава што тешко дава работна дозвола на Алжирци, Тунижани вамте, тамте. Колку и да е смешно, има право за ова.
Не е смешно,плус работна виза треба мослам.али чим за Гедбан средија,мислам ќе средат и за овој.

Едниот два месеци се ценкаше,за две евра,друг нејќел да дели минутажа со Чупич, абе мрш таму џукели едни.Што се однесува на мене,ниту еден, освен оние од нашата школа,македонски играч не треба да игра во Вардар.

Едниот два месеци се ценкаше,за две евра,друг нејќел да дели минутажа со Чупич, абе мрш таму џукели едни.Што се однесува на мене,ниту еден, освен оние од нашата школа,македонски играч не треба да игра во Вардар.
Ovoj Kosteski mesto da bara on u Vardar radi Cupic da zeme da nauci nesto ovoj ne se dogovoril, kakov kreten. Ili nekoe dete od skola ili neka se zeme nekoe krilce od srbija ili hrvatska i toa e toa. Od start se gleda deka ne se dostojni za Vardar

Ovoj Kosteski mesto da bara on u Vardar radi Cupic da zeme da nauci nesto ovoj ne se dogovoril, kakov kreten. Ili nekoe dete od skola ili neka se zeme nekoe krilce od srbija ili hrvatska i toa e toa. Od start se gleda deka ne se dostojni za Vardar
Нема проблем,нека игра кај сака.
Ме курчи тоа што си мислат дека се јака муда,па услови поставуваат!

Нема проблем,нека игра кај сака.
Ме курчи тоа што си мислат дека се јака муда,па услови поставуваат!
Neka mislat sto sakaat nivna rabota. Kraj kraeva preku takvo od mkd igraci neka idat u eurofarm i metalurg. Vardar e mesto za sampioni ne za debili

Затоа и никогаш нема да станат играчи. Наместо да учат, и да се обидат да ја искористат секоја шанса која ќе им се даде, (а со оглед дека тренер е Стево по чија сугестија и се носат во Вардар, дефинитивно и ќе ја добијат) они бираат клубови каде што има помала конкуренција и кои им носат помал притисок. Така играч не се станува. Мора да веруваш во своите квалитети. После вакви изјави, Вардар инстантно треба да крене раце од него пошо со такви размислувања никад нема да го биде.
Автоматски споено мислење:

Потврда и од Кантегрел, две сезони во Вардар...

Има вистина во ова?

Attachments

• 13CAB40C-A16C-4C25-9553-24001717DA76.png
    13CAB40C-A16C-4C25-9553-24001717DA76.png
    1,4 MB · Прегледи: 45

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom