Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се виде од него (Т-man) како ги лажеше аеродромци за МЗТ. Не ги можам такви ликови, небитно од која партија или селско здружение да се. А лажниве вести нека им е на чест за тоа што божем учеле.
Не е смешно,плус работна виза треба мослам.али чим за Гедбан средија,мислам ќе средат и за овој.Не знам дали и Иран спаѓа во тие држави ама и ние сме држава што тешко дава работна дозвола на Алжирци, Тунижани вамте, тамте. Колку и да е смешно, има право за ова.
Не е смешно,плус работна виза треба мослам.али чим за Гедбан средија,мислам ќе средат и за овој.
Ме демантираа за тој )))) друг бил ))))))Мислиш дека е оној типот што го спомна ти? Десен бек?
Кој е?Ме демантираа за тој )))) друг бил ))))))
Ovoj Kosteski mesto da bara on u Vardar radi Cupic da zeme da nauci nesto ovoj ne se dogovoril, kakov kreten. Ili nekoe dete od skola ili neka se zeme nekoe krilce od srbija ili hrvatska i toa e toa. Od start se gleda deka ne se dostojni za VardarЕдниот два месеци се ценкаше,за две евра,друг нејќел да дели минутажа со Чупич, абе мрш таму џукели едни.Што се однесува на мене,ниту еден, освен оние од нашата школа,македонски играч не треба да игра во Вардар.![]()
Костески не се договори со Вардар - можно е да заврши во Еурофарм Пелистер - 24 РАКОМЕТ
Екипата на Вардар го комплетира тимот за новата сезона во која одново ќе има респектабилен состав за настап во Лигата на шампионите и сигурно ќе има што да покаже. Целта на претседателот на Вардар, Михајло Михајловски е во тимот да има и што повеќе млади ракометари кои се и репрезентативци на...24rakomet.mk
Нема проблем,нека игра кај сака.Ovoj Kosteski mesto da bara on u Vardar radi Cupic da zeme da nauci nesto ovoj ne se dogovoril, kakov kreten. Ili nekoe dete od skola ili neka se zeme nekoe krilce od srbija ili hrvatska i toa e toa. Od start se gleda deka ne se dostojni za Vardar
Neka mislat sto sakaat nivna rabota. Kraj kraeva preku takvo od mkd igraci neka idat u eurofarm i metalurg. Vardar e mesto za sampioni ne za debiliНема проблем,нека игра кај сака.
Ме курчи тоа што си мислат дека се јака муда,па услови поставуваат!