Фан клуб - РК Вардар

Утрово запалена"Рустикана " нс Столе Стоилов.Што ви згеши човекот бе.Тоа што си ја сака Македонија ли ви смета.

• Вау
Reactions: MSE
Утрово запалена"Рустикана " нс Столе Стоилов.Што ви згеши човекот бе.Тоа што си ја сака Македонија ли ви смета.
Мислам дека оваа Рустикана која се запалила не е на Столе, 99% сум сигурен бидејќи во текстот велат дека не работеле веќе 2 месеци, а Рустикана на Столе си работи турбо со нарачки.

Дајте линк

А и Рустикана на Столе не е у Тафталиџе.

А и Рустикана на Столе не е у Тафталиџе.
Да

На СС е РОК КАФАНА РУСТИКАНА, а ова е само Рустикана.

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE
Сега прочитав на твитер може да е така не велам не.

Ова не е кафана на Столе. Столе е пола власник на Рок Кафана Рустикана 2, која се наоѓа во уличката карши Орце.

Мешков освен Дибиров ги сака Калараш и Горпишин.

Дај бе нека го изгасат ова Твитеров за Македонија, сето желно за внимание.

Како што си ти дојдена тука за да дискутираш, разменуваш мислења и се забавуваш, така и луѓето таму се отидени за иста ствар. Тоа прво, како второ на основа на еден твит не можеш да носиш заклучок за еден куп луѓе што ја користат таа апликација. А како трето, и последно, тоа што ти како еден виден член на форумов си даваш за право да одиш целосен оф топик на темава, ќе го искористам и јас, земајќи пример од тебе. Знам дека ова мислење нема да има долг век, но мораше да ги исправам некоректностите од твоја страна, убава вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom