- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.305
- Поени од реакции
- 44.043
Мислам греота е Хансен да имаше освоено ЛШ пред Карачиќ, а нема ни 1% искусено од тоа што Игор го има во Скопје.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене хит момент ми беше СС кога буквално го фрли на под судијата против Зомимак
Мислам греота е Хансен да имаше освоено ЛШ пред Карачиќ, а нема ни 1% искусено од тоа што Игор го има во Скопје.![]()
До ден денес е со став дека малце му билоГо казнија неколку меча, од кои дел беа во купот. Истемпирано да се врати против Металург![]()
Овој Начевски не е сељак,овој е сељандура пар екселанс,сплет на околности имам седено со него на маса,ја таков копач немам сретнато.Го казнија неколку меча, од кои дел беа во купот. Истемпирано да се врати против Металург![]()
Мене хит момент ми беше СС кога буквално го фрли на под судијата против Зомимак![]()
Многу смешно беше, буквално како да го фрли, како тениско топче кога тапкаш
На овој бодичек мислиш?
СС ЛЕГЕНДА !!!!
Доколку успеат да го задржат костурот на екипата
Борко
Дибиров, Чупич, Толедо, Стоилов, Дисингер, (среден бек) и во ротација во одбрана Калараш и Мишевски. Уште од оваа сезона би имале шанси за висок пласман.. Луѓе успеавме без бекови со крпена екипа да се држаат со Порто и Монтпелјер до крај и да извадат нерешено со Килце дома. Со освежување со Санталов и уште некој играч ќе имаме пак екипа која ќе покаже заби.Одлично шо Металург и Пелистер се враќаат се надевам и Охрид ќе успее да избори пласман во Лига Европа да добиеме уште една јакс екипа и силно првенство шо од догодина би играле и цела сезона сп тоа и рсзвој на младите играчи кој сиг би добивале поголема шанса во првенството.
не знам колку зависи од него,али јасно е дека Борко,ќе биде сив кардинал у Вардар.верувам дека и Периќ ќе преферира да работи со Митревски+Кизиќ него со Митревски и Борко.
Може бе и со 4 голмани, по 15 минути секој, просек 6-7 одбрани од голман, рачунај...Ако дое Николче го губиме Волф...![]()