Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
МожеНе знам зашто но некако подсвесно мислам дека СС за брзо пак ќе си го врати клубот ....
И мене не ми остава впечаток Стевче, ама скоро деценија играше во Вардар, легенда е на мак ракометот, се нафати во лошо време да го води клубот, сите играчи викаат дека доста се трудел да ги мотивира, не знам, нека му се даде асална шанса. Чим више е тука, глупо е да го бркаат сега.Зашто не донесе друг тренер? По мене Алушовски е слаб и неискусен тренер. Подобро да го врати Писонеро...
Липовина е топ играч,само многу е "лаком" за пари,каде даваат најмногу таму ќе игра,мислам беше едно време и во Катар да игра.Кога веќе се зборува за балкански играчи, знам дека бев многу импресиониран од црногорецот Владан Липовина на последното ЕП. 198 цм е висок и има добар шут. Моментално игра за Балинген во Бундеслигата така да не знам колку би бил заинтересиран да ја напушти Германија.
Дали некој го гледал последните 2-3 сезони и каков впечаток ви оставил?
Жаре има нов профил, тие што сте блокирани кај него веќе не сте, да знаетеИнтересна ствар, на сите постови за Вардар (на спортските портали на фејс) видливо е кои се најголеми комплексаши во однос на продолжувањето на успешен Вардар. Проплакаа низ годиниве, ама не сакаат борба. Сонуваат комплетно да умре ( оној што не умира), па и покрај сега и потврдените најави дека клубот продолжува со високи амбиции, го нарекуваат клинички мртов, па како може не е нормално некој ракометар од нивниот клуб ( гигантот) да направи трансфер во Вардар!Какви пациенти боже сачувај
![]()
Жаре има нов профил, тие што сте блокирани кај него веќе не сте, да знаете![]()
Ми пишуваше во инбокс пред недела дена, тормозење му било ова што се случува со Вардар.Не ми е јасно како не цркна тоа чоече по двете европски титули. Сигурно го има здрвено еден појак, го немаше подолго време.