Фан клуб - РК Вардар

Плус Михо спомнал дека бил позитивно изненаден бидејќи преку менаџери му биле понудени околку 20 ( не анонимуси) туку квалитетни ракометни имиња, што е добра ствар.

Криза е сегде. Во предност сме што Михо веќе од лани е ангажиран во барање пари [emoji23]

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Мое мислење е дека некои од играчите имаат сфатено дека клубов има фактор Х. Самите имаат играно во Скопје и знаат дека до оваа сезона колку и да е у криза клубот не може да сметаат ни на сигурно реми а не па победа во Јане.

Оваа кризава во ракометов општо дојде како 1 на 10 сезонава, па може некои играчи посебно екс-ју ликови ке си кажат кога више земам помала плата нека бидне тоа Вардар, има супер услови, има перфектна атмосфера, градов каков таков има свој дух зашто да не испробаат нешто ново.

Мене ке ми бидне најмило да ги претумбаме сите што ке играат годинава на Ф4 и да се докаже кој врти антена кој вика добро е

Не знам зашто но некако подсвесно мислам дека СС за брзо пак ќе си го врати клубот ....
Може
Автоматски споено мислење:

Петух )))))

Последно уредено:

Зашто не донесе друг тренер? По мене Алушовски е слаб и неискусен тренер. Подобро да го врати Писонеро...

Зашто не донесе друг тренер? По мене Алушовски е слаб и неискусен тренер. Подобро да го врати Писонеро...
И мене не ми остава впечаток Стевче, ама скоро деценија играше во Вардар, легенда е на мак ракометот, се нафати во лошо време да го води клубот, сите играчи викаат дека доста се трудел да ги мотивира, не знам, нека му се даде асална шанса. Чим више е тука, глупо е да го бркаат сега.

Кога веќе се зборува за балкански играчи, знам дека бев многу импресиониран од црногорецот Владан Липовина на последното ЕП. 198 цм е висок и има добар шут. Моментално игра за Балинген во Бундеслигата така да не знам колку би бил заинтересиран да ја напушти Германија.

Дали некој го гледал последните 2-3 сезони и каков впечаток ви оставил?

Mene doaganjeto na Kosteski mi e epten nedefiniran poteg. Desnata strana so odenjeto na Kristopans i Shiskarev vo defanziva ke bide hotel promaja. Deckoto moze da nauci mnogu od Cupic posto vo karierata najverojatno bi bil takov profil na krilo sto ke igra vo dva pravci so mnogu limitiran efekt vo odbrana, zalepen blisku do agolot, ali zamenaza Shishkarev sugurno ne e.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кога веќе се зборува за балкански играчи, знам дека бев многу импресиониран од црногорецот Владан Липовина на последното ЕП. 198 цм е висок и има добар шут. Моментално игра за Балинген во Бундеслигата така да не знам колку би бил заинтересиран да ја напушти Германија.

Дали некој го гледал последните 2-3 сезони и каков впечаток ви оставил?
Липовина е топ играч,само многу е "лаком" за пари,каде даваат најмногу таму ќе игра,мислам беше едно време и во Катар да игра.
Пред 4-5 години беше рамо до рамо со Циндрич и Борозан само овие двајца продолжија да работат,а Липовина да трча по пари.
Во принцип не сакам такви играчи и мислам дека при најмала криза ќе си отиде од клубот.

Интересна ствар, на сите постови за Вардар (на спортските портали на фејс) видливо е кои се најголеми комплексаши во однос на продолжувањето на успешен Вардар. Проплакаа низ годиниве, ама не сакаат борба. Сонуваат комплетно да умре ( оној што не умира), па и покрај сега и потврдените најави дека клубот продолжува со високи амбиции, го нарекуваат клинички мртов, па како може не е нормално некој ракометар од нивниот клуб ( гигантот) да направи трансфер во Вардар! :vozbud: Какви пациенти боже сачувај:facepalm::tapp:

Интересна ствар, на сите постови за Вардар (на спортските портали на фејс) видливо е кои се најголеми комплексаши во однос на продолжувањето на успешен Вардар. Проплакаа низ годиниве, ама не сакаат борба. Сонуваат комплетно да умре ( оној што не умира), па и покрај сега и потврдените најави дека клубот продолжува со високи амбиции, го нарекуваат клинички мртов, па како може не е нормално некој ракометар од нивниот клуб ( гигантот) да направи трансфер во Вардар! :vozbud: Какви пациенти боже сачувај:facepalm::tapp:
Жаре има нов профил, тие што сте блокирани кај него веќе не сте, да знаете :icon_lol:

Жаре има нов профил, тие што сте блокирани кај него веќе не сте, да знаете :icon_lol:

Не ми е јасно како не цркна тоа чоече по двете европски титули. Сигурно го има здрвено еден појак, го немаше подолго време.

Не ми е јасно како не цркна тоа чоече по двете европски титули. Сигурно го има здрвено еден појак, го немаше подолго време.
Ми пишуваше во инбокс пред недела дена, тормозење му било ова што се случува со Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom