Фан клуб - РК Вардар

Може ќе целиме за нешто подобро.

Реално од другата сезона оваа позиција може да биде чиста. Дисингер имаше договор на 2 години, не се покажува нешто он, Горбок е печен за пензија. Така што од нула може ќе стартуваме тука.

Додуше, нели оној Санталов ќе доаѓа.

Последно уредено:
Може и лево крило и голман да се донесе. А ако се задржи Криштопанс, тогаш кец на десетка е.
Кораљес иде у Веспрем,Сагосен у Кил,Нахи у Киелце.Сигурдсон ја завршува кариерата! Моја желба од областа на научната фантастика би биле Ремили и Екдал.. )))

Нема шанси никој од ПСЖ да се земе. Евентуално Шипжак и Морос, пошто вториов е стар и шпанци доаѓале тука. Друго се е sci-fi.

Јас само една желба имам за од ПСЖ.
Раул да се донесе. :love:
Автоматски споено мислење:

Јас само една желба имам за од ПСЖ.
Раул да се донесе. :love:

може нема никој да се прибере од ПСЖ ама затоа од клубовите што ке бидат купени ке се јави вишок што ке мора да се очисти па тука може нешто да се прибере

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако е Вардар финансиски стабилен и со заокружен буџет од 5+мил еур(како што се пишуваше по медиуми) зашто да не дојдат,кој не сака да игра у Јане Сандански и да живее у ракометен град.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

може нема никој да се прибере од ПСЖ ама затоа од клубовите што ке бидат купени ке се јави вишок што ке мора да се очисти па тука може нешто да се прибере

Sent from my iPhone using Tapatalk

Или од Прешов да се собере Чуприна и Ребак, ако не потпишале договори со друг клуб следна сезона.

Иначе кој е капитен на местото на Столе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom