Фан клуб - РК Вардар

Сигурен сум дека кокшаров ќе склопи одличен тим кој одговара на веќе воспоставениот механизам. Се надевам дека нов тренер ќе ни биде оној од ваљадолид, мислам дека е најсоодветен да продолжи со филозофијата на раул.
Мислам дека ивиќ ќе биде полн погодок. Талентот секако го поседува, ќе биде желен да се докаже дека може да го реализира потенцијалот. Со периќ како тренер и одличен медицински тим како потпора очекувам да експлодира во Вардар.

Само ќе треба и квалитетен фитнес тренер да се донесе, со Лојаница играа како да се на батерии. На овие Инстаграм тренер позериве кај нас (авокадо и HIIT што научиле) ама ич не им верувам.

Само ќе треба и квалитетен фитнес тренер да се донесе, со Лојаница играа како да се на батерии. На овие Инстаграм тренер позериве кај нас (авокадо и HIIT што научиле) ама ич не им верувам.
Таа на Ана Ивановиќ била кондиционен тренер. Чим и се дала така доверба, мора да е некој врвен професионалец. Штета и таа што си отиде.

Некако Вардар прави, другиве врвни клубови собираат оформени производи.

Таа на Ана Ивановиќ била кондиционен тренер. Чим и се дала така доверба, мора да е некој врвен професионалец. Штета и таа што си отиде.

Некако Вардар прави, другиве врвни клубови собираат оформени производи.
Има познавање и од медицина, анатомија и знае како да врати играч од повреда како ништо да не било, не е само налупај им протеини и л карнитин и прај се експерт. :)

Некако незабележително помина тоа кај публикава, а ептен важен фактор беше таа. Можеби и најдобра физичка спремност имаа Вардарци, со 10 играчи во ротација после преморувањето со Барса, против Веспрем изиграа како да не играле воопшто претходно, машини. Секако тука и кондицискиот има заслуга, но и таа. Само странец за таа улога, ништо друго.

Само ќе треба и квалитетен фитнес тренер да се донесе, со Лојаница играа како да се на батерии. На овие Инстаграм тренер позериве кај нас (авокадо и HIIT што научиле) ама ич не иI

Новиот потенцијален тренер Начо Гонзалес меѓу другото е и сопственик на вежбална за подготовка на спортисти, а исто така е и професор за физичка активност и спорт на Универзитетот во Ваљадолид.[DOUBLEPOST=1560104993][/DOUBLEPOST]Инаку вчера или завчера ( не ме фаќајте за збор), Марко имал средба со Начо Гонзалес у Барбакан.

Добро прочитав, или тој Начо Гонзалес има 32 години? Доколку тоа е точно, ме интересира дали може да наметне авторитет кај играчиве.

Добро прочитав, или тој Начо Гонзалес има 32 години? Доколку тоа е точно, ме интересира дали може да наметне авторитет кај играчиве.

Толку има. Млад тренер, со модерни сваќања. Ако мене ме прашуваш, ако е добар со Столе ондак е обезбеден авторитетот од сите.

А, зошто воопшто го менуваме Парондо? Зарем е толку проблем што ќе го води факинг Египет покрај Вардар?

egipet insistira samo egipet da gi vodi i da se bazira tamu. se spremaat za svetskoto, mislam domakini se.

А, зошто воопшто го менуваме Парондо? Зарем е толку проблем што ќе го води факинг Египет покрај Вардар?
Веројатно он не сака да води и репка и клуб иначе не верувам дека они сакаат да го сменат по секоја цена.

Еве за Ивиќ пренесува и 24ракомет, тоа што се збореше во хрватска деновиве. Јас мислам дека е лош потег ова, доколку се реализира. Ако го носат Портнер, нека ги остават Гедбан и Кизиќ како втор и трет голман.
Новата состојба во Бундеслигата му создаде шанса на европскиот првак Вардар да ја комплетира голманската позиција за наредната сезона. Само реми не одговараше на дуелот меѓу Гумерсбах и Битигхајм, а токму таков беше исходот. Молк во арената на Битигхајм, молк кај навивачите на Гумерсбах, молк за излез од елитното бундеслигашко друштво на двете екипи.

А само пред неколку месеци амбициозните Германци го најавија големото засилување од полскиот првак Келце, Филип Ивиќ, кој се договори со Гумерсбах за трансфер од лето. Но сметките не беа во баланс, а фактот што Гумерсбах ќе замине едно скалило надолу го прави договорот со Филип Ивиќ раскинлив и информациите околу можен трансфер во Вардар веројатни.

Уште одамна се зборуваше за кокетирањето на хрватскиот интернационалец со македонскиот шампион, сепак тој се одлучи да го послуша советот на неговиот менаџерски тим и од Полска се упати кон Германија. Сега кога клубот кој беше добитен повеќе не е доволно атрактивен, Ивиќ повторно се врти кон Македонија.

Во обид да се спаси наредната сезона за еден од најперспективните ракометни голмани на планетата, може да се активира планот Б договорен во Скопје. Единствен проблем може да биде пристигнувањето на уште еден одличен голман Никола Портнер, кој веќе ги завршува деталите со клубот од Скопје. Останува да видиме, дали покрај швајцарскиот репрезентативец, вардаровиот гол ќе го брани и Филип Ивиќ или Вардар ќе му даде комплетна доверба на Портнер за наредната сезона.

Според информациите на 24Ракомет начелен договор меѓу менаџментот на Ивиќ и управата на Вардар имало уште пред да испадне Гумерсбах од елитата со еден услов, кој сега е веќе реалност.

Едно е сигурно сценариото во Бундес лигата сигурно изненади многумина. Токму затоа ќе почекаме официјална потврда од скопскиот клуб дали Вардар ќе има два одлични млади чувари на мрежата за наредната сезона, или Алжирецот Гедбан ќе остане втора опција на Никола Портнер.

Ако Периќ мисли дека ова е добар потег нема воопшто причини било кој од нас да се сомнева во тоа се додека на дело не испадне огромен флоп Ивиќ.

А и реално доста добар беше во Загреб, јас уште тогаш сакав да дојде ама отиде во Киелце.

Сепак за нас најубаво ќе беше Деки да не избрза толку ама бидна тоа, нема враќање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom