Фан клуб - РК Вардар

Вуко...удар со рака (скоро тупаница) во лице на Јурецки гомното.
Не дека оправдувам ама кога веќе мавал барем посилно да мавнел, балканската да ја направел, заслужува тоа гомното :D

Чист црвен, многу импулсивен и непромислен потег на Борозан, откако претходно овој го испровоцира. Многу кратка клупа имаме, на четири бекови останавме, без класичен лев бек...

на тоа копиле Јурецкии со две раце и со две нозе треба да му се влага... крв му ебем гнасна ...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Абе тежок провокатор е гнасен играч ама не е време да наседнуваме на провокации. Вака ја шитнавме утакмицава

Абе тежок провокатор е гнасен играч ама не е време да наседнуваме на провокации. Вака ја шитнавме утакмицава
ништо не е готово

Овој Милосављев ми е дебела верзија на Заев, исти ми се во фацата хаха[DOUBLEPOST=1539531478][/DOUBLEPOST]Аи аи какво исклучување му даде на Столе ццц

Судииве од некоја младинска лига да не ги донесоа?
Многу неодговорно од страна на Вуко, не смее да паѓа на провокациите на тоа шлајмот Јурецки во ситуација кога знае дека немаме адекватна замена за него.

ништо не е готово
Не може да ја добијат оваа утакмица, имаме само два пикери од кои едниот не е спремен за цела утакмица и веќе има две исклучувања, а другиот е добар само во одбрана. Лев бек немаме, нели Вуко црвен изеде така да нема теорија да ја добијат оваа.

2ро исклучување за Столе :facepalm:. Тешко да тепаат, нема ротација за во напад, а и за одбрана.
Али ако, машки го изиграа полувремево, секоја чест...:cuc::cuc:

јас мислам дека свесно ќе ја пуштат по вода оваа утакмица... Душебаев да ти е ќејф да го глеаш... играчиште..

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Нема откажување не се ништо подобри овие, само паметна игра и да не наседнуваат на вакви провокации, по одвртен играч од овој Јурецки значи нема, неможам да го гледам :pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom