Фан клуб - РК Вардар

Овие па се потепаа да освојат второ место во група, а така за противник во осминафинале ќе го добијат Монпеље кој е многу потежок противник од Мешков кој ќе му падне на третопласираниот. Во полн состав Монпеље ќе им го раскаже филмот како лани на Киелце или годинава во домашно првенство на нив и ПСЖ.

Го потиш. Стварно го потиш. Голем работа ако изгубиле со Нант во гости. 1 разлика изгубиле голема работа. Се дешава на секој да има лош ден да изгуби. Да не изгубија гомнојадци како тебе сеа ќе немаше што да пишуваат во темава.
Со надевам само дека ракометарите не спијат на тоа уво ко тебе.Зашо со "Голема работа" не се стига далеку.Да не влагам у понатамошна дискусија ,скокај ги мојте постови ;)

Најголема еуфорија во сала имаше за нив. Ја кренаа на нозе цела сала. Јако беше во сала.
= бев во саааааала на премиерата ооо вие обични смртниции !!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

So 4-5 od drugata grupa ke vkrsti vardar?
Осминафиналето го рипа ако остане прво,а во четвртфинале со 4 од другата група или 5 од нашата.
Значи 5 од нашата и 4 од другата група играат осминафинале кој тепа игра со Вардар

Моментално гледам снимка од Бубамара, и можам да кажам дека после не цели 10 месеци дечките европски шампиони добија претставување какво што заслужија. Со Вардаре Македонски испеана во живо и со сите почести. Вакво претставување на бина требаше да добијат во Скопје ден после освоена титула, ама мизеријата од организација ги пречека со излези момче и 3 промили алкохол у Милковски.

moze nekoj da go ostavi toj del od bubamara ako naleta?

Споредете го ова со она на плоштад, пу пичка ви матер пијана, еден пречек не знаевте да организирате. Плоштадот полн беше, тие ми пуштиле излези момче. Пу.

http://www.gol.mk/rakomet/gorbok-siguren-sum-deka-i-vo-idnina-vardar-kje-ima-najvisoki-celi
Јас колку што сфатив Киселев и Михаилин се договорени,а можно е и Санталов
Сега колку ќе се погодат ќе видиме,тој Михаилин бил висок 207цм со таа висина сигурно има простор за напредок а и 1997 е роден
Прилично сум сигурен дека ќе се погоди Киселев, а кога од Марсениќ стана играч, не гледам зошто не би станало и од овој Михаилин. :D

РНЛ - Нант 30:30 Данке Шмид, ги држеше во игра цело второ полувреме, украде топка во последниот напад на Нант и ја направи утре да биде ревијална со Висла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom