Фан клуб - РК Вардар

Глуп трансфер реално гледано.

Има нешо за треЊер, голман а-у?

Добар е тој замената за Дибиров шо го земаа?

Луѓе, ништо од ова не е официјално. Се додека не видиме објава на сајтот, се е шпекулација.

Дали ова е официјално:
http://24rakomet.mk/сонародник-на-милиќ-е-нов-голман-на-вар/

Чудна комбинација Милосављев и Горбок, АКО се точни информациите, се носи перспективен голман и испукана пушка на бек. Јасно е дека мора да се тера по принцип „колку пари толку музика“ ама во овие два (евентуални) трансфери нема никаква логика.

Дали ова е официјално:
http://24rakomet.mk/сонародник-на-милиќ-е-нов-голман-на-вар/

Чудна комбинација Милосављев и Горбок, АКО се точни информациите, се носи перспективен голман и испукана пушка на бек. Јасно е дека мора да се тера по принцип „колку пари толку музика“ ама во овие два (евентуални) трансфери нема никаква логика.
Marce izgleda go gledal Moneyball skoro haha

Јасно е дека не се работи како претходните сезони знам колку е буџетот долку играчи ќе носат ама да се носи Горбок со 35 години е стварно не логично ем лев бек со него или дедо Канељас ке играме на среден бек.
Никој не очекуваше Карабатич да потпише ама можеше да се земе некој млад па да има надеж.Малуш од Целје беше топ оваа сезона можеше да се земе ке го пораснеа у наредните сезони и ке беше нешто ,исто тука би го ставил Пачивалов од белурусија брзина шут све има и двајцава се 21 година.
За Јирнок топ трансфер е само да го официјализираат таман на Тимур му треба замена овој како кец на десeтка ке легне.На првенствово се покажа супер тоста сигурно игра без промашување зицери со хрватска 6\6 имаше висок е 198 ке фаќа цепелини брз како метак опасен копиљ:aplauz:.
За тој Милосављев нит сум чул нит сум видел нешто ама чим е 3 голман у оваа српска репка јасно е колку е саат :tapp:.Ни избегаа сто голмани:Алилович,Пешич,Леснјак ,Скок да не ги набројувам и тоа све у послаби екипи отидоа да бранат.Мислам дека нашиве треба да стегнат напор и да го земат Кастелич од загреб .Ѕвер е дечкото малд 21 година висок подвижен се виде со шпанците што им напраи.
За пикер уште нема ништо ама мислам дека ке останеме со 2 пикера,ама ако мислат да земат може да се земе Сухолежник од Целје,Сушња од Загреб,Забич од Висла итн.
Десен бек најверојатно ке го земат тој Киселев ваљда ке се уклопи.Како само можеше Каспарек да се земе дечкото најталентиран десен бек е а потпиша у Пик Сегенд кај што ќе играат и Маќеда и Балог следна сезона:yid:
За тренер најверојатно Дејвис ке биде мислам дека научи нешто од раул па ке остане системот ист а за резултатите ке видиме.

Одлично. Ова ми навестува дека распадот на жрк вардар позитивно ќе се одрази на РК. Намалувањето на буџетот на сд вардар најмногу че се одрази на жрк, а не на рк и на фк. Можда и си бладам пошто така сакам да биде. Секако жрк не ми беше мил и ретко го гледав.

Na sred sezona site si najdoa novi klubovi i prasanje e sega so krajov kakva ke bide motivacijata..taka e vo rakometot znam, samo ovaa sezona mirisase na odbrana na titulata.

Немаше никакви муабети за интерес од страна на Вардар за Јака Малус, имињата на деснораки бекови кои циркулираа(т) се Санталов, Горбок и Мандалиниќ. Единствен играч кој јавно кажа дека ја одбил понудата на Вардар (и на Пик Сегед) беше Пешиќ од Мешков Брест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom