Фан клуб - РК Вардар

И јас сум во кампот дека Станиќ е потполно промашување. Плус на сето тоа дека не е во форма, не бранел и слично, тоа ти е играч кој е познат кавгаџија и не е дисциплиниран. Проблеми со него имаа и србиве во репрезентација и како што спомна некој погоре, имаше гласини дека промашувал тренинзи во Металург. Што ќе ти е таков човек на скоро 40 години во екипа? Што реално може он да придонесе. Освен ако некако магично се врати во старата форма од 2012-13.

Кој го ебе, за Деки бар рипаа, галамеа да го бранат (спавате ли мирно Столе и пекара Силбо :D), овој ќе се спакува уште прв месец, спремајте уште сега репертоар пцовки :LOL:

Џабе пцовките кога нема да се слушнат од громогласниот аплауз на античката сончоглед публика од најракометниот град во европа, светот и пошироко. :duel: Со РНЛ претходната еден Талески доби аплаузи какви што не добива ни во Германија, а тек кога ќе им се врати иконата во Скопје. :pipi:

Златно Кале. :D

Стварно сме шампиони бре, не само у ракомет туку и у посерување ... Ова со Нарко Срањиќ, наркоманче у пензија е посерување на своите фанови, а прилика за ликување на античките накази.
Каков нелогичен, курташак и самоубиствен потег, шампионски нема што.
Ако стварно се деси тоа наркоманче со јужно корејска фризура да потпише за Вардар, тогаш таков клуб ниту ме занима, ниту ќе купам карта да го гледам.[DOUBLEPOST=1513015946][/DOUBLEPOST]Стварно сме шампиони бре, не само у ракомет туку и у посерување ... Ова со Нарко Срањиќ, наркоманче у пензија е посерување на своите фанови, а прилика за ликување на античките накази.
Каков нелогичен, курташак и самоубиствен потег, шампионски нема што.
Ако стварно се деси тоа наркоманче со јужно корејска фризура да потпише за Вардар, тогаш таков клуб ниту ме занима, ниту ќе купам карта да го гледам.

Имате ли некое инфо колку беше а колку ке биде буџетот на Вардар?
Инаку Станиќ е солидно преодно решение за Вардар на една сезона дури не земат квалитетен голман а пазарот е ептен лимитиран на таа позиција тоа дали е во форма или не е и не ке игра некоја улога он секако е недисциплиниран може да му тесне сред сезона да замине искрено незнам колку им е потребен ваков тип на играч на Вардар се разбира не зборувам за ракометните квалитети кои ги поседува(ше)
А тоа дека треба да го добие од навивачите она заслуженото треба смао што добро рече некој погоре која публика сега оди на Вардар аплауз ке добие
Загубата на голман е огромна зошто губат светска класа на голман кој што ги има едно 5-6 во моментов и едно 5-6 до нив се така по квалитет остало е тука и таму сега некое солидно решение им е да направат добар пар на голманска позиција

Треба малце и на скаутинг да поработат сетете се дека Циндриќ и Борозан ги земаа Металург од Карловац плус нека земат нека прочепкаат по Шпанско првенство неможе да нема саглам таму некој играч они ке прифатат да играат со оглед дека боранија им е лигата таму и неверувам да се нешто платени или од по Тунис,Египет таму црнчуги само ке треба на памет да поработат со нив ои предиспозиции имат памет јок нешто ко овој Бразилецот ко дојде

За Станич информацијата е 99,9%. Барем Милич (Џамбо) чим тоа го потврди уште саботата, од него порелевантен единствено Самс да чекаме да каже.

Уште Јорде во ФК и таман сме со трансфериве...Подобро никој да не носеа и така не планираат да најдат саглам замени за играчиве што ни одат, се фатиле за наркоманов од капела го враќаат умрениот ќе бранел за Вардар, на типот како што му е исушен мозокот ништо чудно и да исчезне во сред сезона ние во него замената за Арпад ќе ја бараме, само атмосферата ќе ја утепа...Сега уште шутракот со домовината да се избламира на европското па и него да го прибереме, ќе земам човек од публика ќе им фрлам да ги утепам жими се.

Уште Јорде во ФК и таман сме со трансфериве

Ќе ни го увалат таму Шишковски, ама ретко кој го памти мечот у Ѓорче со Работнички :D

Иначе, околу целава ситуација со Станиќ, не знам зошто уште од сега нема никаква иницијатива за стопирање на вакво нешто, тек декември сме, што порано се реагира, тоа подобро, само ќе се наруши атмосфера и ништо позитивно не добиваме со наркоманиќ, боље младинци да ни бранат

Iskreno Stanic ne mi smeta... Sto znam, skokase ko klovn posle sekoja odbrana ama toa nekako mi go pravi simpaticen lol, golema rabota e da odbranis udar od Vardar. Ne bese glasen, bar ne se sekavam ko Mansakov i Mirkulovski taka da ok si e. Kolku bi mozel da go zamene Sterbek e druga rabota mada realno nikoj ne moze da go zameni nego. Ako trenira i se vrati u forma edna godina moze da se isturka so nego a do togas vreme e i Dzambo da se pokaze ili go biva ili i on u paket so Stanic neka si baraat klub.

Човекот е голем непрофесионалец и тука мислам дека е најголемиот проблем, барем во мои очи. Знам за ситуации уште од времето кога беше во Металург каде што вечерта пред утакмица не се појавува на последниот тренинг, се јавува кај некој од стручниот штаб и му кажува дека нема да дојде, а за возврат на утакмицата утредента ќе фати минимум 12 топки... Не за џабе го шутнаа после неколку месеци од РНЛ у Катар. Повторно ќе кажам, единствената позитивна страна е тоа што му се дава договор само на година дена. Се надевам дека веќе имаат некаков план.

Горе-доле ако се реализираат трансферите на Санталов и Киселев ростерот ќе се затвори. За Киселев немам забелешки искрено, а за Санталов ќе покаже времето. Не знам ни колку минутажа би добивал покрај Борозан, Кањељас па и Војводиќ и Карачиќ ја покриваат таа позиција, но идниот тренер си има некакви замисли претпоставувам. Можда и не ќе беше лошо да се проба со Мишевски или Кукуловски од јуниор на таа позиција. Не знам кој од двајцата е во подобра форма моментално бидејќи само еднаш ги имам гледано јуниор сезонава против Охрид. Останува да се види што ќе се донесе на пикер ако воопшто се донесе трета опција.

Iskreno Stanic ne mi smeta... Sto znam, skokase ko klovn posle sekoja odbrana ama toa nekako mi go pravi simpaticen lol, golema rabota e da odbranis udar od Vardar. Ne bese glasen, bar ne se sekavam ko Mansakov i Mirkulovski taka da ok si e. Kolku bi mozel da go zamene Sterbek e druga rabota mada realno nikoj ne moze da go zameni nego. Ako trenira i se vrati u forma edna godina moze da se isturka so nego a do togas vreme e i Dzambo da se pokaze ili go biva ili i on u paket so Stanic neka si baraat klub.

Како бе не бил гласен, редовно пред трибина на Комити доаѓаше, провоцираше, покажуваше среден прст, пцуеше..

Ќе ни го увалат таму Шишковски, ама ретко кој го памти мечот у Ѓорче со Работнички :D

Иначе, околу целава ситуација со Станиќ, не знам зошто уште од сега нема никаква иницијатива за стопирање на вакво нешто, тек декември сме, што порано се реагира, тоа подобро, само ќе се наруши атмосфера и ништо позитивно не добиваме со наркоманиќ, боље младинци да ни бранат
Првиот пат кога требаше да дојде, Комити се побунија.

Џабе пцовките кога нема да се слушнат од громогласниот аплауз на античката сончоглед публика од најракометниот град во европа, светот и пошироко. :duel: Со РНЛ претходната еден Талески доби аплаузи какви што не добива ни во Германија, а тек кога ќе им се врати иконата во Скопје. :pipi:

Златно Кале. :D
А шо е проблемот за Талески? :D Па кој да добие аплауз, Апелгрен да го скандираат ако не :D Што ако има играно во Металург, колку што знам нема нишо зборено за Вардар (сигурно не колку Станиќ) и џабе влагате во тие хулигански филмови дека не смее нишо лошо да каже за Вардар. Ривали се и тоа е нормално дека ќе има пецкања едно друго. И така нема никакво ривалство веќе во ниеден спорт, се е за пари и тоа е тоа. И самите играчи на Вардар не играат во клубот од љубов, туку за пари :D

А шо е проблемот за Талески? :D Па кој да добие аплауз, Апелгрен да го скандираат ако не :D Што ако има играно во Металург, колку што знам нема нишо зборено за Вардар (сигурно не колку Станиќ) и џабе влагате во тие хулигански филмови дека не смее нишо лошо да каже за Вардар. Ривали се и тоа е нормално дека ќе има пецкања едно друго. И така нема никакво ривалство веќе во ниеден спорт, се е за пари и тоа е тоа. И самите играчи на Вардар не играат во клубот од љубов, туку за пари :D

Не се филмови, и никој не вика дека не смееш против Вардар да збориш, ама ако веќе изиграваш мангуп на терен и во интервјуа, и плукаш по Вардар, немој после пу-пу не важи и да потпишуваш за Вардар. Не иде Станиќ после све што направил да го носи дресот на Вардар

Не се филмови, и никој не вика дека не смееш против Вардар да збориш, ама ако веќе изиграваш мангуп на терен и во интервјуа, и плукаш по Вардар, немој после пу-пу не важи и да потпишуваш за Вардар. Не иде Станиќ после све што направил да го носи дресот на Вардар
Абе тоа е све супер, ама нема веќе логика, све е за пари и не е од љубов така да не важи. Штербик да јадел гомна за Вардар, и да треба да потпише нема да го сакате? Никој не е поголем од клубот, ама ако сакате успеси ќе мора така. Башка ни самите Комити не го сакаат Вардар и претежно идат копиљаци до 4та средно07, пошо му штетат на секој можен начин со мајмунските понашања и казните од УЕФА/ЕХФ и се замислуваат ко да го освоиле светот со тоа што се дерат таму :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom