Фан клуб - РК Вардар

Фала курцу озбилен меч играат, нека ги изгазат +10 разлика обавезно!
Ниту ова денес не е крајно сериозен меч. Ова според мене денес е само докажување голема разлика во квалитет. Си играат како што и доликува на професионалци кои си ја одработуваат својата работа.

мочај гииии фала курцу еднаш да ги прегазиме мерачки

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Конечно изиграно како што и треба против такви гнаси. Браво момци, браво и за Раул. Во втора брзина, истовремено професионално но и рационално.
:oleee:

Последно уредено:
Конечно изиграа како што треба против клубчето, го избришаа паркетот со надежите на Лино. Не памтам кога последен пат сме им тртнале 38 гола :D
Редно беше да најдеме лек за 7 на 6 играта на изборникот, 10 гола им дадовме на празна мрежа. Ко на тренинг :D
Дури и криво ми падна малце за стариот, читам со Шкендија се споредува линк :pos:
Останува уште 1/2 во купот да ги средиме, и после на Ф4 со малце среќа и да изненадиме:zloo:

Требало да каже дека Рк Вардар е како ФК Вардар, а они се како шкендија. :icon_mrgr:

Imam najdeno Karti za orginalna Cena od 155 €, koj saka neka pise pm, mozam da gi zemam i da gi zadrzam kaj mene do denot na utakmicite.

Одличен потег. Сега на Циндриќ да му го продолжат договорот. Да не го пуштат во Киелце во 2018 како што се шпекулира.
абре никој не го пушта Циндриќ во Киелце аман, пишав, дерби и екипа ако ги верувате што лупаат...

абре никој не го пушта Циндриќ во Киелце аман, пишав, дерби и екипа ако ги верувате што лупаат...

Од handball planet мислам препиша сите, ма да и они си нагаѓаат.

Од handball planet мислам препиша сите, ма да и они си нагаѓаат.
Некои вести по алгоритам ги прават, не само за Вардар. Ако Х што игра иста позиција со Y потпишува нов дговор, автоматски Y се договара со некој друг клуб. Не дека нема шанси оваа станца да се измени во иднина ама сега за сега ништо нема во ова.

Дерби излезе прв со информацијата уште минатиот четврток. А, пред некој ден од кога истата информација проструи на handball-planet ја превземаа сите македонски портали. Како и да е, одлично е чим е дезинформација! Во последниве две сезони убедливо најодвратен тим ми е Киелце, не би сакал да го видам Циндриќ во нивниот дрес.

Колку лајна изедов/ме кога го потпишаа Циндриќ, па и првата полусезона кога се губеше на терен и му испаѓаше топката од раце... :D
А сега ни е најдобар играч и тресеме гаќи да не ни кидне негде :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom