Фан клуб - РК Вардар

Навистина не се во ред дресовите.:icon_mrgr:
Hummel како компанија која пред се е застапена во ркаомет се најНЕИНВЕНТИВНИ кога се работи за нови дизјани,освежувања,нови модификации,како што тоа е случај со Nike,Adidas,Puma кои го држат пазарот со спортските клубови.
Овој модел на дрес е за сите екипи,само ги менуваат боите во зависност од клубските бои.
И Кемпа не е лоша компанија за дресови,ама и тие горе долу иста шема држат со години.
Искрено мене најдобри дресови ми е оние на Франција,Адидас за ракомет,перверзија,колку сакаш тегни ги не се кинат,за разлика од ЈАКО-то:icon_mrgr:
И Quasics се доста добра фирма за ракометни дресови.

Мене ми се ОК дресовите на Вардар со исклучок на тоа грдото лого на Здравје Радово. А, генерално освен дресовите на ПСЖ и Веспрем ниту еден дрес на ракометен тим не ми е симпатичен.

Komiti postojat za Vardar a ne obratno. Marketning timot na Vardar gi prodade site vleznici (vklucuvajki ja i tribinata na komiti) za so flensburg, sto poveke sakas? Ova za keln ne se sekiraj, ke bide polna sekako so ili bez komiti pa makar posledenite denovi gi delele gratisi
Да, ги продадоа сите влезници за утакмицата со Фленсбург вклучително и трибината на комити, можеби ќе ги раздадат гратис влезниците за Ф4 па ќе имаат полна трибина и во Келн, ама тоа само по себе не е успех на маркетинг тимот, тоа е неуспех. Барем за сериозен клуб каков што Вардар сака да биде. Засега останува фактот дека маркетинг тимот незнае кај тера.

Каков црн :drk:маркетинг има Вардар ...

Да, ги продадоа сите влезници за утакмицата со Фленсбург вклучително и трибината на комити, можеби ќе ги раздадат гратис влезниците за Ф4 па ќе имаат полна трибина и во Келн, ама тоа само по себе не е успех на маркетинг тимот, тоа е неуспех. Барем за сериозен клуб каков што Вардар сака да биде. Засега останува фактот дека маркетинг тимот незнае кај тера.

lol, zosto e neuspeh? Marketing tim postoi za prodazba na karti toest pravenje poveke pari. Teoretski prodazba na tie 200 karti + im donese poveke profit. Rakomet skoro sekade si e familjaren sport, bez ultrasi itn, ako Komiti nekat da navivaat moze i bez niv, ko sto rekov Komiti postojat za Vardar a ne obratno. Vo sporedba so bilo koga predhodno sega imame bas ok marketing od strana na klubot, imas od penkalo do dres da kupis, klubot sozdade podobri uslovi od online marketing/prodazba na karti do pogolema sala od kale sto e realno ne sekogas polna (da, moze da bide so malku poveke rabota) ali pak ima poveke narod vo prosek nego porano na kale ili rasadnik. Poleka malku klubot e svetlnosni godini ponapred nego 95% od klubovite na balkanot, pa posiroko neznam sto uste sakas. Ako nesto ne cini toa e pred se odnosot na navivacite koj za zal se pokazaa relativno ispolitizirani i pokazaa deka drugi rabotni im se pobitno mesto Vardar.[DOUBLEPOST=1494172674][/DOUBLEPOST]
Како бе маркетинг тимот ги продаде картите жити се? Гледај колку ствари имаше напишано човекот, ти му реплицираш дека маркетинг тимот ги продал влезниците.. втф. Да ја избришеа фб страната и да забранеа во медиуми да се објавува за утакмицата, пак салата ќе беше полна.
Единствена добра работа беше тоа што прв пат организираат фан зона ама мораа да заебат па ставија четворица на штандот за пиво. Дегени. Појше заработија локалцине што продаваа топло пиво околу сала јер никој не е луд да чека пола саат за 0.4 точено.

Znaci ne im trebalo marketing, dovolno napravile za i bez da se trosat da ja napolnat salata. Toa so pivoto e propust ama ako stvarno si odlucil da kupis od drugo mesto a ne od standot na Vardar i so toa da pomognes drug a ne Vardar da napravi pari togas koj ustvari kogo zaebal? Celta na Vardar e da se napolni salata i pari da se pravat vnatre a toa nadvor e samo bonus.[DOUBLEPOST=1494173026][/DOUBLEPOST]
Мене ми се ОК дресовите на Вардар со исклучок на тоа грдото лого на Здравје Радово. А, генерално освен дресовите на ПСЖ и Веспрем ниту еден дрес на ракометен тим не ми е симпатичен.

Isto, me nervira logoto na ebate zdravje radovo pa i kako e celoto postaveno na dresot. Valjda ponataka ke se najde nekoja pogolema firma/brend da bide sponzor

Последно уредено:
Иначе во четврток се игра одлучувачкиот меч за титула. Сајтот наш може изгледа убаво, али информации слабо дава, па мора од комшискиот да се информираме....
Ако не ја избришат подлогата со нив, џабе и СЕХА титула и Ф4...

Стварно, ако пак прават некакви шеми за "доброто" на мак. ракометот, и влезат лабаво на утакмицата или недај Боже изгубат титула, тогаш ни пехарот од Келн нема да ги испере, ќе направат грешка по која веќе ништо нема да биде исто. Јас не верувам дека ќе дојде до вакво нешто, и здрава нога у трн да стават, но со оглед на последниве утакмици како лежерно и без мотив влагаат,за разлика од напаленковците на Чергарот, не е лошо да се предупреди.

Иначе во четврток се игра одлучувачкиот меч за титула. Сајтот наш може изгледа убаво, али информации слабо дава, па мора од комшискиот да се информираме....
Ако не ја избришат подлогата со нив, џабе и СЕХА титула и Ф4...

Некоја информација за билети се наоѓа? :)

Некоја информација за билети се наоѓа? :)
Слабо, ваљда на билетарата у Јане ќе има од утре.
Сега против Борец треба да почне утакмицата, а ниедна информација до прееска немаше за тоа..
На сајтот на Металург пишуваше утакмицата задутре дека е од 19часот, глеам сега на нашиот сајт пишува од 20 и 30.... Катастрофа

Јас пак колку што знам од 19:30 е со Металург :toe:. Карти во Јане на билетара, стандард. Функционален стрим да не има некој за со Борец утакмицава, бидејќи овој на сајтов на РФМ не работи?

Телеком нели е спонзор на Вардар?
Ете него може да го стават на дресовите за следната сезона а не здравје радово ако имат нови дресови или пак ќе бидат истите.

Фала курцу озбилен меч играат, нека ги изгазат +10 разлика обавезно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom