Фан клуб - РК Вардар

„Бетинг“ експертите нека развиваат теории на заговор, за минатото коло со Мешков, за следното со Кристијанштад. Јас ќе го кажам моето скромно мислење - ваква ждребка за група и конкуренти за прво место кои се вон форма или недоволно мотивирани нема уште долго време да ни се повтори. Затоа оваа ситуација МОРА да се искористи за пласман на Ф4.

Што е работава со Деревен, зошто две утакмици по ред не е во состав? Да не му најдоа „тезга“ ? :)

Има некоја емоција видеово, овде најверојатно тимот се разделува од неколку играчи....

Си пишува и во description, Прибак, Чипурин, Марковиќ, Тоскиќ, Терзиќ, Растворцев и Петриќ.. Не знаев дека постои видеово, само ме потсети каква екипа имавме, каква хемија и другарство имаше меѓу играчите, гинеа сите еден за друг, се пренесеа тоа и кај навивачите. Никад нема да ја заборавам сезоната кога ги бутнавме Металург, и следната во ЛШ кога гореа во Скопје Барса, ПСЖ, дербињата со Металург, и Фленсбург нормално..:place:

Си пишува и во description, Прибак, Чипурин, Марковиќ, Тоскиќ, Терзиќ, Растворцев и Петриќ.. Не знаев дека постои видеово, само ме потсети каква екипа имавме, каква хемија и другарство имаше меѓу играчите, гинеа сите еден за друг, се пренесеа тоа и кај навивачите. Никад нема да ја заборавам сезоната кога ги бутнавме Металург, и следната во ЛШ кога гореа во Скопје Барса, ПСЖ, дербињата со Металург, и Фленсбург нормално..:place:
Денес било прикачено видеово...

Искрено сакав да искоментирам колку сум разочаран сезонава од атмосфера у сала ама ај да не отварам тема...

Ко вчера да беше памтам коа не можеше да се диши у Борис последните 20 минути со Фленсбург..

Искрено сакав да искоментирам колку сум разочаран сезонава од атмосфера у сала ама ај да не отварам тема...

Ко вчера да беше памтам коа не можеше да се диши у Борис последните 20 минути со Фленсбург..

Со душа ја чекав секоја утакмица, сум се тресел недела дена унапред, кога падна Хамбург во гости мислам дека срцев удар преживеав. Сега, ни на темава веќе не се пишува ништо, 5-6 души ќе пишат само коа ќе паднат Киелце или Рајн-Некар, порано за обични Сеха утакмици имаше по 2 страни испишано. Умре државава нек си ебе матер, немаат воља за живот више луѓево, не па за спорт

Богами, ќе се срушеше Борис...

Почна продажбата на карти за 1/4 финалето, топ места се пуштени у продажба сега па кој нема карта ома нека си земе.

Почна продажбата на карти за 1/4 финалето, топ места се пуштени у продажба сега па кој нема карта ома нека си земе.

Уште не е одреден терминот за одигрување, така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom