Фан клуб - РК Вардар

Постава на среден бек Канељас-Циндриќ :kafence::kafence::kafence::kafence::kafence: :ROFLMAO:

Ни пуштаат една добра вест (гнојот си иде) за после лошата да не не боли толку. Мада не им верувам на екипа, често лупаат глупости од инат.
Како и да е копилето нема да го гледаме повеќе :aplauz::aplauz: Ај може сега и античкиве ќе почнат да ја напуштаат јане сандански.

Друга работа не знам колку е пишано на темава ама во МРК Вардар исто така ќе има голема чистка. Сите играчи над 22/23 ќе ги избркаат, а во тим ќе ги префрлат дечките од МРК Вардар 2. Ова е одличен потег, конечно МРК ќе ја исполни смислата на своето постоење и ќе биде тим за млади играчи, а не тим за пропаднати ракометари.
Не знам кој ќе игра во МРК Вардар 2, ваљда деца од по 16/17 години. Страв ми е само многу да не им дојде на тие во суперлига против десетина години постари волови.

Да си омилен на навивачите, омилен на газдата покрај Дибиров, еден од најстароседелците во клубот, да си буквално срцето на тактиката, да имаш недопориливо стартно место во тимот и да заминеш у Веспрем... Глупо ми е. Ма да глупо е и покрај сите можни авиони ти да ја фатиш Грбиќ, кој го знае...

Да си омилен на навивачите, омилен на газдата покрај Дибиров, еден од најстароседелците во клубот, да си буквално срцето на тактиката, да имаш недопориливо стартно место во тимот и да заминеш у Веспрем... Глупо ми е. Ма да глупо е и покрај сите можни авиони ти да ја фатиш Грбиќ, кој го знае...
А и за 4-5 години збор на македонски да не проговориш,кој го знае..

Уште е рано да се радуваме за заминувањето на МанасКофи не е ништо официјално но одличен потег на управата. Не беше потребно да влегуваа во таа авантура... уште и некоја пара да му земат и клоците у гз...:cuc:Вардар си ја врати дел од душата:cuc:. Марсенич покажа да е :гомце: и него од античкиве нека го шитнат...

Леле коа ќе одвалите вакво нешто, Карачиќ е транзит у државава, имаш спортисти учат јазик кај што играат, имаш што не учат и тоа е тоа. Што е битно тоа во муабетов?

Забрането им е на играчите да даваат изјави за Екипа, чисто да ви кажам. Големи се шансите да е ова играње ташак за инат.

Затоа новиот наш селектор кој е подолго во Македонија и има македонско државјанство се утепа од зборење македонски. Не видов за него да изедеш трици :tapp:

Затоа новиот наш селектор кој е подолго во Македонија и има македонско државјанство се утепа од зборење македонски. Не видов за него да изедеш трици :tapp:
Ти скроз си бил изгубен,овде е подфорум РК Вардар а трици и Червари барај на друго место [emoji103]

Od site igraci sto prethodnata sezona bea vo Vardar i imaa vazna uloga, kaj Karacic imase najgolem pad vo formata.

Iskrajno mene ne me tangira mnogu negoviot transfer cim doagja Kaneljas. Hrvatov vo bitni situacii 99% gi zaebal i ne e covek na odluka. Ako se zasilat solidno na lev bek i piker ova moze i dobra promena da bide.

Кој и да дојде ако Карачиќ си замине нема да игра како што тој играше со срце и секоја сезона беше главен играч на Вардар,не знам како можат да бркаат вакви играчи,подобро Циндриќ избркај го и онака е класа подолу од Игор,Деки нека си ебе матер воопшто не ни треба.

Не би ме зачудило ако си оди Карачиќ. Одсекогаш ми делувал на играч на кој Вардар му е само попатна станица.
Ќе треба топови да се донесат на лев и среден бек некој добар партнер за Кање ама пазаров некако е лимитиран.

Тоскич, Карачич, Горбок. Сакаат клубот да оди напред, сакаат Ф4, а не можат да ги задржат најдобите играчи. :toe:

Не гледам причина зошто така лесно би го пуштиле Карачич кога тој има договор и за наредната сезона. Единствена причина за да го пуштат уште ова лето би била само некоја голема оштета.
А за Манасков е сигурно бидејки еве гледам слика има ставено Борко на фб во Германија заедно се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom