Фан клуб - РК Вардар

Oзбилно мислите дека покрај ПСЖ, Сораиндо ќе го одбере Вардар? :гик:
Абе сите размислуваат така, и ние што пишуваме мислиш не го знаеме тоа? Едноставно е ако не донесат такви играчи што носеле титули никад нема да стигнеме до Ф4. Боранија таленти и слични менаџер филмови ќе грицкаме само нокти и ќе не бушат у последни секунди.

Абе сите размислуваат така, и ние што пишуваме мислиш не го знаеме тоа? Едноставно е ако не донесат такви играчи што носеле титули никад нема да стигнеме до Ф4. Боранија таленти и слични менаџер филмови ќе грицкаме само нокти и ќе не бушат у последни секунди.
Знам, све е тоа точно што го пишуваш ама џабе, нејќат да дојдат тука... Еве на Карабатиќ и Хансен бланко чек им остаиле, да напишат само колку нули ќе има после кецот... и одбиле.

Дувњак пред Нова Година потпиша нов договор со Кил,до 2020 мислам,не мрда тој од Кил уште долго време...
Сега се шпекулираше дека сакале Швабите да го враќаат Палмарсон,дури се спомнуваше луда сума од 3 милиони евра која ќе треба да ја платат за предвремен раскин на договор..( а го пуштија туку така)...:гик:
Е тоа ако го направат секоја чест,и не се секирајте,вашите "господа" од управа за управата на Кил се г-динот Ристо Чокрев бе...:giggle:
mkd-205266.jpg

Иначе,околу пикерите,многумина го спомнуваат Агинагалде како сигурен за Вардар,ама мене не ми се верува...
Талант нема шанса да го пушти овај за ниедна цена,плус тешка пара има тој газдата на Киелце,така да...
Чупиќ најверојатно ќе го пуштат,сега кога го добија Рајхман таму не е страшно и да си оди Чупиќ,премногу е паднат во форма,иако за Киелце покажа каде каде подобри игри отколку за Хрватска...
Иначе,ако го лапните Нодесбо мислам е полна капа,заедно со Марсениќ ќе менуваат,и ќе се задржи таа свежина во двата правци,плус иконата е тука за секој случај(посебно ако скини едно 10ина кила,и да намали со ќебапите и дружбите со Бетмен:icon_mrgr:)...

Колешка ти да ја бутнеме во директорската постава и одма друга песна ќе се пее со составов. Сеа на европсково од што изгледала баш Сораиндо рече дека требал за во Вардар :icon_mrgr: Многу се буткал ми рече :icon_lol:

Директорот на Киелце даде изјава дека Агинагалде не го напушта клубот по никоја цена.

И ја би Нодезбо, одлично би ни дошол.
Ама според впечатокот што го остава Вардар кај Данците како Питлик и Расмусен, мислам дека поголеми се шансите Нодезбо да заигра за средношколски тим во некое данско село, отколку за Вардар.

За нас тука нешто Балканско или евентуално Руско, Полско или Шпанско. Не си ги мачете за џабе умовите со скандинавци или Германци.

Последно уредено:
Treba edna dobra cistka pocnuvajki od : Lackovic, Milic, Brumen, Cindric. (MOJ LICNI ZHELBI) Grebille mlad perspektiven igrach so top vo rakata (problem e sho ne igra odbrana) zamena za Gorbok, Reichmann bi bil idealen za nas(ali go lapnale Kielce) taka da Cupic ili Bjornsen, piker norvezhanecot Myrhel igrach koj e dobar vo dvata pravci (odbrana/napad) eh da mozhat da go zgrabat :vozbud:, centralen bek PETAR FUCKING NENADIC bi bilo premija da go donesime, neznam do koga ima dogovor so Fuchse Berlin ali Samsonenko ako go otvori keseto mozhi lesno da go privlecime isto taka neznam sho stana so Gabor Csaszar pred 2 godini gazeshe, igra vo najdobrite godini (31) a go brani dresot na Kadeten Schafausen :O ,I NA KRAJ ocajno ni fali ushte 1 defanzivec, spanecot Guardiola izigra super lesno mozheme da go donesime na koj momentalen klub mu e Pays d'Aix.

Treba edna dobra cistka pocnuvajki od : Lackovic, Milic, Brumen, Cindric. (MOJ LICNI ZHELBI) Grebille mlad perspektiven igrach so top vo rakata (problem e sho ne igra odbrana) zamena za Gorbok, Reichmann bi bil idealen za nas(ali go lapnale Kielce) taka da Cupic ili Bjornsen, piker norvezhanecot Myrhel igrach koj e dobar vo dvata pravci (odbrana/napad) eh da mozhat da go zgrabat :vozbud:, centralen bek PETAR FUCKING NENADIC bi bilo premija da go donesime, neznam do koga ima dogovor so Fuchse Berlin ali Samsonenko ako go otvori keseto mozhi lesno da go privlecime isto taka neznam sho stana so Gabor Csaszar pred 2 godini gazeshe, igra vo najdobrite godini (31) a go brani dresot na Kadeten Schafausen :O ,I NA KRAJ ocajno ni fali ushte 1 defanzivec, spanecot Guardiola izigra super lesno mozheme da go donesime na koj momentalen klub mu e Pays d'Aix.
Guardiola игра во РНЛ а брат му е тој што игра во Pays d`Aix

Или Столе или Дегустаторот:sneaky:,ако му дофрлиле нешто некои си ХЕЈТЕРИ,па решил дегустаторот да дели правда...

Можда Столе го тепал Манасков пошо се извини на Комити....:icon_lol::icon_lol:
Манасков не се извини, само крена рака накај трибина пред утакмица коа пола уште не ни беа влезени

Како што велат од МВР, нападнатите ракометари се 24-годишниот Д.М. и 34-годишниот Н.Т. Биле оштетени двете нивни возила, предната хауба на „мерцедес“ на Д.М., и на возилото на Н.Т., „голф“ и тоа од бекатонски плочки кои ги фрлиле непознатите лица.

Инцидентот двајцата го пријавиле во 4.30 утринава, при што навеле дека настанот се случил во 4 часот.

Според сведоци, двајцата македонски ракометари биле нападнати рано утрово околу 4 часот страна на поголема група непознати лица, при што, еден од нападнатите се здобил со скршeница на раката, а им биле оштетени и возилата.

Според тврдењето на сведоците, напаѓачите биле дел од навивачка група, а до инцидентот дошло по вербална расправија. Нападнатите ракометари се дел од нашата ракометна репрезентација.

Ајде едниов знаеме дека е Манасков. Ама кој е другиов ракометар некој дали знае?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom