Фан клуб - РК Вардар

Cindrik dade dva gola, mislam deka ne iznudi ni eden penal a napravi nad 5 tehnicki greski, plus napadot uopste ne ni funkcionira so nego.
Jas se nadevav i denes deka ke gi plesneme, ama mi licese ovaa utakmica na lanskiot revans vo Kielce koga imavme sansi da ja resime utakmicata, lani so dva igraca vise od netesen rezultat po kompletiranje na kielce mesto da vodime nie gubevme. Taka i sea za dve minuti so igrac vise nie na kraj gubime, radi brzopleti napadi.
Изнуди минимум 1 пенал у тоа сум сигурен, али небитно..Со Карачич колку ни функционираше нападот ? Душебаев колку пробивања направи, за него ништо не пишавте... Одма за Циндрич се фати. За другиот дел од постот се сложувам, тоа и го пишав, брзоплетоста не порази. Од преголема желба да се даде гол, се правеа почетнички грешки.

За денес бев голем оптимист дека ќе ги плеснеме во гости,но ете ни се деси Жалуз,плус еден куп технички грешки.А сега за на домашен терен сум ептен скептик,секогаш кога мислиме дека све е готово тепаме,ни се дешава Флензбург а лани и Киелце.Остајте тоа сме изгубиле само со еден разлика во гости,па по таа логика сигурно тепаме дома.Следнава утакмица ќе биде далеку потешка од оваа денес...

Распродаден е следниот натпревар со Барселона а многу ми беше кеф за татко ми душа дава за ракометов.

Кој има да ми продаде две карти али да не се за стоење (пошто со мајка ми во години се луѓето гроота е) нека ми пише ПП.

Распродаден е следниот натпревар со Барселона а многу ми беше кеф за татко ми душа дава за ракометов.

Кој има да ми продаде две карти али да не се за стоење (пошто со мајка ми во години се луѓето гроота е) нека ми пише ПП.
Ete imas strana ili dve predhodno prodava Komita ultras, pisi mu ke ti gi dade deka e za tebe i po 50evra moze ke ti gi dade.

Ај ве молам некој што го прати Вардар јуниор нека ми каже кое е новово голманче?? Број 16 е со бушава коса. Сега му прочитав на дресот Филиповски бил. Јас прв пат го гледам.

Ај ве молам некој што го прати Вардар јуниор нека ми каже кое е новово голманче?? Број 16 е со бушава коса. Сега му прочитав на дресот Филиповски бил. Јас прв пат го гледам.
Брани во Вардар 2, од младинците е :)

Брани во Вардар 2, од младинците е :)

Какви две аматерски промашувања на Бутин и Јовчевски ццц[DOUBLEPOST=1447871152][/DOUBLEPOST]Додека Колев ни брани 10 коонтри и 100 зицери овој мушмуљов Чаневски уште малце од гол на гол ќе прими погодок. Какви слепци, требаше да ги водат 5 разлика досега, а наместо тоа губат како магариња. Срамота е крилата со толкаво искуство како мали деца да промашуваат зицери и контри.[DOUBLEPOST=1447872238][/DOUBLEPOST]Охрид-Вардар Јуниор 23-18
Човек да не ја гледа ќе мисли којзнае што ни напраиле... Исто како и на натпреварот со Прилеп, нерешено е до 15 минути до крај на мечот, па се утнуваат зицери, противникот прави разлика од 2-3 гола и трга се надолу, до крај играат само ревијално. Чаневски само откако го искритикував фати два зицера и еден пенал, претходно сигурно ниедна интервенција немаше. Се некои бош голови прима од сто метра, да те демотовира до максимум. Ќе се браниме една минута и на крајот црепот ќе прими гол од 10 метра ебате волот ебате.
Недановски се изнапромаши, сто зицера утна и тоа во најважните моменти.
Од 13-10, направивме 13-14 и имавме се во свои раце. Ама утнавме два зицера и гостинот со две контри стигна до ново водство. Пак го свртевме резултатот на 15-16, и тогаш одново се разбрани Колев. Се фати, сите шутеви, сите контри...
На другата страна кога почнаа со исклучувања, мислам дека до крај на утакмица имавме играч помалку. Во клучни моменти на 2 разлика за противникот, Манасков место да го пушти во игра играчот што имаше две минути, пушти во игра двајца и судијата откако примети ни даде нови две минути и плус ни ја одземаа топката :facepalm:
Чаневски накрај и црвен доби и тоа директен за фаул при контра :icon_mrgr:
Штета, заслужуваат да играат плејоф, ама вакви порази скапо не чинат, треба во Прилеп да тепаат за да обезбедат плејоф, а тоа малку потешко :icon_mrgr:

Последно уредено:
Aj sto Canevski sto bese ocaen cela utakmica, no koj mu dava olkava sloboda be?? Cela utakmica urlase po site igraci celo vreme se derese po ostqnatite. Pa zgora na toa i na klupa odese be aoveti delese. Koj mu dal olku golema sloboda sramota e.

@Colt Willcox Чаневски имаше десетина или плус одбрани :D Бутино = :facepalm:

Коментаторот на локалната ТВМ:
Јовчевски...уствари да , Андовски постигнува гол.Пелистер се враќа во игра :brlav:

Aj sto Canevski sto bese ocaen cela utakmica, no koj mu dava olkava sloboda be?? Cela utakmica urlase po site igraci celo vreme se derese po ostqnatite. Pa zgora na toa i na klupa odese be aoveti delese. Koj mu dal olku golema sloboda sramota e.
Edno prasanje . Cañevski golman lie ili nekakov cirkuzan ? Onakvo ponasanje prvo ne mu dolikuva na 27 godisna vozrast. Ako misli deka nekoj drug treba da ja zavrsi negovata rabota na golot pa se dere po site koga ke primi gol pogotovo od 10-11 m . No toj voopsto ne e vinoven za takvoto ponasanje , vinata e vo trenerot koj mu dozvoluva takvo ponasañje , izgleda Cañevski imà premnogu krediti kaj Pepi stom se ponasanje na vakov nacin . Pa na golot da stavea edno drvo so dve malecki grancina ke bese podobro ke se udrese nekoja topka , vaka drvoto na golot poveke begase of topkata odkolku so se trudese da ja fati . Me interesira ako nekoj znae zosto Ivanovski denes ne bese vo sostav ve molam da mikazete .

Колку весело и расположено е во студиото на МРТВ заради јуначката и херојска игра на металург во првото полувреме :masa:

Јас сум заинтересирана. Дали има 2 карти, би ги купила веднаш???
Поскапеа картите, ден пред натпревар е, 4500 од карта т.е. 9000 за 2те.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom