Фан клуб - РК Вардар

Момент на утакмицата беше тој од Татран кога се преврте преку рекламите :pos: :pos:
11то избегна сигурна смрт во таа ситуација.Како се залета тојод Татран башка и грамада ако го поткачеше, тешко дека ќе ја доиграше утакмицата.

11то избегна сигурна смрт во таа ситуација.Како се залета тојод Татран башка и грамада ако го поткачеше, тешко дека ќе ја доиграше утакмицата.

Ќе му дадеме на Деки втора шанса :angel:

Зошто Комити и денес не навиваа? Иначе за волја на вистината и денес во сала имаше многу луѓе што му аплаудираат на Манасков.

Зошто Комити и денес не навиваа? Иначе за волја на вистината и денес во сала имаше многу луѓе што му аплаудираат на Манасков.
Групата е во фаза на промени, треба малце време за да застане на здрави нозе, па затоа се прескокна овој дуел, но во иднина сигурно ќе има организирано навивање. Нема врска ова со Манасков, РК Вардар и она што се случуваше изминатите денови.

http://ekipa.mk/albanets-lila-letashe-orel-vo-grtsija-i-letna-od-janina/
Како тоа се прави во нормалните држави. И тоа ништо не направил против клубот и навивачите, а овие го избркале, копилево јавно јадеше трици против Вардар и ко за инат “управата“ го донесе. Абе додека не си оди ќе го свирам бе, не да се извини што сака нека направи ќе го свирам и пцујам.

Рутенка го раскинал договорот со Барса, има ли шанси да дојде во Вардар ? :P

Абе лани на Вардар-Загреб,последната у Кале првпат видов човек со дрес Степанчиќ и 2 шала Бијели лавови,после тоа не ми текнува на која утамица у Јане од СЕХА го видов истиот,исто облечен и вчера исто го видов на Вардар-Татран,седеше на 14-ти блок...Постар човек,со бела коса,дрес Степанчиќ и шал Бијели лавови...Кој е тој,да не има некој информација? Дека ептен ми е чудно,прво лани кога го видов мислев дека е од Загреб и можеби дошол со играчите,ама веќе неколку пати го гледам..

Абе лани на Вардар-Загреб,последната у Кале првпат видов човек со дрес Степанчиќ и 2 шала Бијели лавови,после тоа не ми текнува на која утамица у Јане од СЕХА го видов истиот,исто облечен и вчера исто го видов на Вардар-Татран,седеше на 14-ти блок...Постар човек,со бела коса,дрес Степанчиќ и шал Бијели лавови...Кој е тој,да не има некој информација? Дека ептен ми е чудно,прво лани кога го видов мислев дека е од Загреб и можеби дошол со играчите,ама веќе неколку пати го гледам..
Редовно доаѓа на утакмици на Вардар, господ знае кој е :D
Имаше една случка кога го нападнале пред некоја утакмица некои дечишта и му собрале шал. Дојде после на трибина да замоли да му се врати шалот и дека нема да превзема никакви мерки за нападот, само да го добие шалот назад. Којзнае што се случи потоа :D

Ако зборите за тој ја знам еден таков , има Хрватско потекло , во Аеродром живее и скоро секогаш оди со шал ☺

Се враќа месецов,јачи негo икада :D
Таман ќе го решиме проблемот со финансии у групата.
Спонзорот на Анти-Деки екипа :icon_mrgr:
Последен пат виден на Вардар-Магдебург :icon_mrgr:

Спонзорот на Анти-Деки екипа :icon_mrgr:
Последен пат виден на Вардар-Магдебург :icon_mrgr:

Само да не влезат многу пари во екипава, па да се поделиме :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom