Фан клуб - РК Вардар

Ова со потплаќањево разни квази-новинари и хајп фаци од социјалниве медиуми (ко разно разни надимаци на суперхерои), веќе станува перверзно одвратно. Без грам достоинство, без трошка воља за познавање на работите, само се труе публика со мејнстрим мислења. Пичкастиот карактер на горенаведениве иде до таму што иако се убедени дека се говна стварите што ги зборат, поради тоа што во моментов во високите кругови е ИН да се поддржува Манасков и Самс со неговите одлуки, идат против себе. Мува не ги лази бе, кичмата виткање за сите пари, само да не влезе у конфликт со некој што е "фаца" во оваа паланкава наша.

Vrie od antichki na 14blok...Samo jas antiplachkoto... Ebate veshtachkite
.

Последно уредено:
Да си ракометен коментатор, и да не дознаеш зошто всушност го исвиркуваат Декито ми е неразбирливо. Па уште и зелени тропа за тоа цело полувреме..

Професионализам на ниво

Да си ракометен коментатор, и да не дознаеш зошто всушност го исвиркуваат Декито ми е неразбирливо. Па уште и зелени тропа за тоа цело полувреме..

Професионализам на ниво
Плус цела сала го исвиркува Декито и тоа апла се слуша, а тој вика „има и по некој свиреж“ :tapp:
П.С. Ко намерно да го местат да даде најмногу голови денес :pos:

Плус цела сала го исвиркува Декито и тоа апла се слуша, а тој вика „има и по некој свиреж“ :tapp:
П.С. Ко намерно да го местат да даде најмногу голови денес [emoji14]os:
Apla se gleda deka igraat za dekica..

Која мизерија е салава и атмосферава. Ко да глеаш преглед на Хедис лига у мал фудбал. Шкрипење патики, ехо ваму таму. Браво!

Ostaj sto dade dosta golovi,poveke od golovite epten atraktivni.Se gleda deka i drugite go forsiraat.:)

Loso e sto negovoto doaganje napravi razdor pomegu navivacite,a nesomneno opasen igrac e.

Dereven i Maqueda dobar natprevar izigraa.Milic kako gimnasticar e..:vozbud::icon_mrgr:I samiot ne e svesen kakvi potezi pravi otkako oslabna.:tvg:

Претходно мислев нема резон да се води битка против управа/држава... сега некако кало едвај да чекам да докде следна утакмица.

Копуци што ги облекле од глава до петици во хумел и нивните дњчиња ќе проповедаат јас како да се понашам. Продадени ситни македонски души.

Претходно мислев нема резон да се води битка против управа/држава... сега некако како едвај да чекам да дојде следна утакмица.

Копуци што ги облекле од глава до петици во хумел и нивните дњчиња ќе проповедаат јас како да се понашам. Продадени ситни македонски души.

Мој предлог е во прво време, додека Манасков не се докаже кај комитите, Гонзалес повеќе да го става во гостински утакмици, впрочем логично е таму повеќе и да се игра контра.
На гости само бункер да играт и шо поќе да лежат на паркет,да симулираат кога водат,да течи времето ;)

http://www.vest.mk/?ItemID=F41235A63D5AD740B64786EAB4CDF30E

не сум комита, но го гледам и пратам на ТВ РК Вардар, бидејќи го сметам за македонски бренд. Од тој аспект добро е да има во Вардар силни македонски ракометари, а и од интерес на македонската репрезентација. Мој предлог е во прво време, додека Манасков не се докаже кај комитите, Гонзалес повеќе да го става во гостински утакмици, впрочем логично е таму повеќе и да се игра контра. А има доволно утакмици, па и повеќе од тоа да играат сите, да се уиграат неколку навали и одбрани, најважно е тие што ќе играат да бидат уиграни, не е проблем ако во почеток бидат руски, шпански, хрватски или српски напади или одбрани, битно е да се смалат грешките во додавање и да се игра побргу без топка, да не оставада бидат изолирании, неактивни играчи, н.пр. на крило, тоа беше голем пропуст и на мк репрезентација...

Подобре ќе беше да бевме во 4 шешир ама на местото на Монте Негро ... а барем прва да игравме со Србија, на пример да ја договоревме нерешено, па после со подобра гол разлика да бараме 3 место... сега ќе биде ептен тешко, едино ако напраи Србија некој чуда па да ни пушти нерешено
На гости само бункер да играт и шо поќе да лежат на паркет,да симулираат кога водат,да течи времето ;)
:pos: Ништо лично али типот ги цепа најголемите ракометни бисери, инспирирани од фудбалска тематика :D

Не ми се оди на утакмица каде што го свират или омаловажуваат Ф. Лазаров, а му аплаудираат на манаскоф..

Комити не знам зашто не беа денеска на трибина, али поради тоа што очигледно на доста луѓе не им е позната причината (и ја оправдуваат кога ќе им ја кажеш), да се направат цитати или принтскрин на тоа што го кажал... Ако и после тоа публиката му аплаудира... тоа е тоа, таква публика сме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom