Фан клуб - РК Вардар

Хенрик Тофт Хансен најверојатно ќе потпишува за Фленсбург.

Му замина другарчето на Столе :(

Со дел од парите кои ги земаше во Вардар треба споменик да му напрај на Самс...:pos:
Да земаш таква(мрсна)пара а единствена задача да ти е да си "МАСКОТА"НА ТИМОТ,и главен и одговорен уредник на СЕЛФИ-ААААААА :brlav:е ова ти се вика среќа во живот...:angel:
Таман сега,со парите од Терзиќ ќе си плати Самс салам припреми,барем некој ќар ќе види екипата....:ROFLMAO:
П.С.
Ви останаа уште неколку Мохиканци..:icon_mrgr:
Филипче.Милиќ...Кој е следен?
Јас типувам на Филипче....(ама ко шо сум малер в кладилница,изгледа и овај тип ќе го промашам):pos:па и наредна сезона капитенската лента ќе ги краси рацете на "бестрашниот" лидер и капитен...:oeoeoe:

Не знам зошто, ама се некако ми иде дека следнава сезона Манасков ќе биде класа над Тимур :icon_lol:

Викаш ќе биде Дејан ти си наша икона?:pos:
Па далеку од икона, ама најсериозно мислам дека Тимур некако превише си игра ташак, а копиљов за инат ќе распали :icon_mrgr: може грешам, ама да не е такво копиле со лошо минато, трансферов ќе беше топ:D

Па далеку од икона, ама најсериозно мислам дека Тимур некако превише си игра ташак, а копиљов за инат ќе распали :icon_mrgr: може грешам, ама да не е такво копиле со лошо минато, трансферов ќе беше топ:D
Абе ако игра Тимур против јакиве екипи у втората фаза ко шо играше тоаш сигурно ќе си искористи шанса овој.

Тоа што нема да се согласува одма со навивачите е друго ама тоа што игра добро никој не го негира.

Ако игра како треба и биде фокусиран, симпатиите на навивачите ќе си дојдат со тек на време. Никад нема да го сакаат ко Прибак или такви благодарни играчи, што давале се од себе за клубот, ама па и никој не бара тоа. Он нека игра, за тоа е донесен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom