Фан клуб - РК Вардар

со Лазаров и Терза па и до некаде Растворцев не можеш да го тепаш Загреб..

Дивиот само нека им служи кога ќе шетаат низ Македонија да ги носи по кафани за на гол не го бидува каква цепаница... Леле Терзиќ :facepalm:

Не озбилно, како има живци Самс да ги држи Терзиќ и Филипче у состав??

Браво :aplauz:
Ако ништо друго, ф4-ов може да ни биде многу од корист како треба да ни изгледа составот следната сезона, некои не се за во Вардар.

Мене искрено најмногу ме изнервира Раул, па таква лежерност ни тајмаут да не викне. На крај зима на изгубена утакмица нека се ебат сите до еден....

Да ти ебам манекенот да ти ебам ја поеба цела утакмица

filip-lazarov-202.png

Еве ви го за инат :kuracc:

За што отидоа до таму не ми е јасно барем нека ставеа младинци да играат да искусат некоја утакмица. Ова е навреда и за организатори и за лигата. На што личеше ова наше туристичко патување до таму (еј на фајнал 4). Ако на некој му е нормално ова као одмарање на играчи за „поважна“ лига мене не ми е. Зошто 3 тима играат клучни натпревари во лига на шампиони само ние сме некои ѕвезди таму па ќе се штедиме до тој степен што цело второ (дури и коа ни избегаа на +3) не викаме ниеден тајмаут (тој на крај на изгубена утакмица не го рачунам). Незнам што да кажам неможам наиден да оправдам најмалце Раул, играчиве што играа и некако да ги сфатам толку им е знаењето.

И Вујо ќе почне да ни тепа комплекси.
Пачата битолска овој месец да си бара плата од Пелистер,а Филипче од сите клубови против кои што добил минутажа!

Тука имаше коментари дека Марковиќ бил добар играч.. :facepalm: :tapp: Нека го пратат со Терзиќ и Филипче молери да бидат!:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom