Фан клуб - РК Вардар

Кур да пушат. Кога можат смрдлине да ги плаќаат за да ги товари некој, да плаќаат другари нивни, момчиња, можат да ги плаќаат и да ги задржаат тие што се најзаслужни за овој Вардар. Гниди покварени, дај Боже никад да не се пласираме на фајнл фор
Не е до финансиите ова. :)

Тоа е тоа....

Од пикерите Чипурин реално беше најслаб. Тоска е најкомплетен со напад - одбрана а Столе во напад ги јаде и двајцата.
Со Марковиќ прават простор за Манасков... за Растворцев реално нема што да се коментира, незнам ни дали уопште човекот ќе продолжи да игра ракомет.
Едино најкриво ми е за Прибак, премногу даде за Вардар и жал ми е што дојде време да се разделиме... мислам дека можда и имаше простор да го задржат покрај новата „ѕвезда“ на средна бековска.

Но тоа е тоа, мораме да продолжиме да се движиме напред. Со Манасков и Марсениќ добиваме два млади играчи. Првиов дава надеж со последните негови игри и покрај неговиот карактер дека ќе го биде. Давис и Гонзалес треба здраво да го стегнат и може да избрусат одлично крило.
За Марсениќ немам збор... За две години ќе имаме пикер од класата на Агинагалде и Сораиндо. Дечкото со добра работа има предиспозиции за светска класа.

Дали има еден нормален во овој клуб бе??!? Да се откажеме од НЕМАЊА ПРИБАК?!?!??

Да одите у три лепе пичке матер!

Ајде што Прибак најверојатно ке си оди ке мора некако да го преболиме. Но се отвора едно друго прашање тука. Кој ке е новиот среден бек за идната сезона? Сега ке почнат шпекулации за еден куп играчи. Баш ме интересира кого ке го договори или веќе е договорен од газда Сергеј.

Karabatic.jpg

треба да ни дозволат на Манасков да му удриме по еден шамар сите во сала за да може некако да го свариме :@

Не е до финансиите ова. :)
До што сака нека е, ако сакаат можат да ги задржат па макар играле само во Сеха.
А има што да понудат и во ЛШ уште.

Океј, има еден тон поквалитетни играчи од Немања, не викам дека не. Ама сите до еден може да одат да учат од него како се сака клубот и како се гине за црвено-црните бои.

До што сака нека е, ако сакаат можат да ги задржат па макар играле само во Сеха.
А има што да понудат и во ЛШ уште.
Знам, те сфаќам комплетно, и јас не можам да го прежалам Нецо. Нишо не кошта и Прибак да седи на платен список. Исто и за Добривое ми е ептен жал. Ама со минутажата не можеле да се спогодат :/

Дали има еден нормален во овој клуб бе??!? Да се откажеме од НЕМАЊА ПРИБАК?!?!??

Да одите у три лепе пичке матер!

Брат се виде уште од летото лани дека ќе си оди. Све се чекаше на Кањелас. Откако Кањелас не одјеба, му го продолжија договорот на Немања.

Ја незнам што е проблемот па да имаме и три средни бека. Голем курац. Слободно може Прибак па и тој другиот (Карабатиќ) да покриваат и на лев бек. Мислам дека може и треба да го задржат бар за уште една сезона.

Брат се виде уште од летото лани дека ќе си оди. Све се чекаше на Кањелас. Откако Кањелас не одјеба, му го продолжија договорот на Немања.

Ја незнам што е проблемот па да имаме и три средни бека. Голем курац. Слободно може Прибак па и тој другиот (Карабатиќ) да покриваат и на лев бек. Мислам дека може и треба да го задржат бар за уште една сезона.
Абе се тоа е јасно, само ептен ме попизде целата ситуација.. па изреагирав у афект.
А оној куроњата што не заигра ниедна утакмица за ФК Вардар, тој може да го држат. Е тоа ме нервира.

А според вас која ке биде таа "звезда" на среден бек???
Naumce_Mojovski.jpg

Абе се тоа е јасно, само ептен ме попизде целата ситуација.. па изреагирав у афект.
А оној куроњата што не заигра ниедна утакмица за ФК Вардар, тој може да го држат. Е тоа ме нервира.
Најверојатно Прибак не сака да се согласи со минутажата која му ја нудат а они имаат некој светска класа договорено за таа позиција сигурно.
Жал ми е и ќе видиме што ќе се случи до крај, би сакал да остане Немања ко џокер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom