Фан клуб - РК Вардар

Ako ne mu se slucese kobnata soobrakajka Igor Kotevski ke bese eden od najdobrite pikeri vo toa vreme.
Navistina steta so izgubivme takov igrac:(,koga bese vo zenitot na svojata forma,bas vo taa sezona koga Vardar stigna do polufinale vo Kpk,zoboraviv i nego da go spomnam.
Koga se vrati po teskata operacija cela sala vo Rasadnik mu peese Ajde,Ajde,Ajde Igore,Igore.
Da se rasplaci covek.:place:
Tazni momenti za eden od najgolemite talenti so sme gi imale nekogas.
I pokraj se so mu se sluci(mu nastrada familijata)Igor se vrati na rakometnite tereni i igrase uste nekoja sezona so govori za kakov covek i karakter se raboti.:cuc:

Се сеќавам бев на таа утакмица. Бушеше Игор, многу јак пикер беше, за репрезентаци коа беше у најдобра форма играше симултанки. И да многу потресно делуваше информацијата во тој момент кога разбравме дека доживеал сообраќајка. Беше фајтер и се врати, ама далеку од оној Игор пред несреќата. Требаше да му даат некоја функција у МК ракомет, заслужи човекот.

Во колку саат играме во Сабота против Медведи?

Од 19:00 часот.

После од 9 саатот се игра уште една многу битна утакмица од која директно ни зависат шансите за второто место, Рајн Некар - Веспрем.

Од каде информацијава дека е од 19:00 ? На резултати стои 17:00, додека на нашата официјална 16:30

Од каде информацијава дека е од 19:00 ? На резултати стои 17:00, додека на нашата официјална 16:30

Незнам по кое време е пишана. Ако е 19:00 по руско ондак е 17:00 по наше, зашто се два саати понапред они.

Сеа гледам на ЕХФ официјалната пишува 19:00, исто и на Чеховски официјалниот сајт пишува 19:00, на rezultati.com пишува 17:00 а на rkvardar.com.mk 16:30 :ROFLMAO:

На алфа пишува од 17:00 дека е... така да најверојатно од тогаш е. Иначе прашав зашто на ЕХФ страната пишуваше дека и нашата и на комшииве е од 7 па се збунив, знам се збореше дека нема да има поклопување на термини.

Не знам зошто, ама мислам дека утре ќе лапаме дијазепами за време на натпреварот.
Ич не сум уверен дека ќе ги одиграме на ниво последниве средби од полусезонава :вонзем:

видете кој дојде на Инстаграм :ROFLMAO: Првана слика, гулаби на гранка, зумирал да ги фати :pos:

тука да спамаме за Карабатиќ :D

08903356a0eca5641468d6fa19d6e77d.jpg

нема да се лутиме линк ако оставиш :)
не може друже линк од апп од телефон, затоа го оставив името како е пишан. Пиши го името онака во срч на Инста, ќе ти го даде, отворен е профилот :)

Не знам зошто, ама мислам дека утре ќе лапаме дијазепами за време на натпреварот.
Ич не сум уверен дека ќе ги одиграме на ниво последниве средби од полусезонава :вонзем:

Истото и јас го мислам.Кога ќе ми текне како одигравме на последните 4 утакмици во ЛШ и кога ќе ми текне колку слабо играме на гости се ми оди на тоа дека ќе се тресеме до крај за победата.Капак на се е и повредата на Лацковиќ која што не ослабна бааги во одбраната и ќе мора утре да се молиме на 15+ одбрани на Штербик.Нападот пак функционира добро и имаме играчи како Горбок,Карачиќ,Дибиров кои што и да зашкрипи може со индивидуален потег да дадат гол ама одбраната ни е катастрофа.Нека гледаат утре како знаат да извадат победа па на паузава се надевам дека ќе се корегираат одредени работи и од нова година натаму да тргнеме уште посериозно.Исто така многу значаен ќе биде и дуелот на РНЛ со Веспрем.Ако Унгарците тепаат тогаш ние 99% сме втори во групата (под услов и ние да тепаме на гости во Русија со Чеховски).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom