Фан клуб - РК Вардар

Abe Nezapirliv pa pocekaj malce to fuck him :D Ubo ti rece Tomasino zlato baram, mada denes desna dolna vilica i nekolku koski najdov , nisto od zlatoto ali ne se otkazuem :D

Tomasino da si ziv i zdrav uste ednas :D
Barem nafta najdete nesto,ili vo najlos slucaj grobot na Aceta nas,lavot makedonski,simbolot i izvorot na naseto anticko bozestveno poteklo.:cool:
Da zivee Makedonija,da zivee pastirot.
Aj da ne zabeguvam so politika,me sledat:cenzura:.

Barem nafta najdete nesto,ili vo najlos slucaj grobot na Aceta nas,lavot makedonski,simbolot i izvorot na naseto anticko bozestveno poteklo.:cool:
Da zivee Makedonija,da zivee pastirot.
Aj da ne zabeguvam so politika,me sledat:cenzura:.

Na krapot stapot samo moze da go najdeme nisto drugo :D za ova drugovo i ja se slozuvam da zivee makedonija :D

Имам едно прашање,кога би бил тренер кој од словенските средни бекови би го довел ,Миха Зарабец,Зорман,Шпилер ,Себастиан Шкубе ,малиот Шкубе или Дејан Бомбац?

прашањето е за @Tomasino

Никогаш не е на одмет да се повтори каде грешат сите на химната.
И да, ако ја знаете грешката, а сепак ја пеете погрешно затоа што сите така пеат, тоа според мене ве прави дамбетер понеписмени од нив :icon_mrgr:

прва строфа, најчесто нема грешка:

За една љубов живееме,
за еден клуб навиваме,
една љубов, еден живот
за тебе наш Вардареееее.

втора строфа, како сите ја пеат НЕПРАВИЛНО:
ВАКА НЕ:

Црвено-црна Е во мене,
црвено-црна е за тебе,
црвено-црна ќе се ВЕЕ,
за тебе наш Вардаре.

Значи момци, овде се пее за црвено-црна КРВ во мене, а не црвено-црна е во мене. Апропо на тоа крвта се ЛЕЕ, а не се вее ебате :icon_mrgr:
ВТОРА СТРОФА ПРАВИЛНО:

Црвено-црна КРВ во мене,
црвено-црна е за тебе,
црвено-црна ќе се ЛЕЕ,
за тебе наш Вардаре.

Трет строфа, најчесто нема утка:

Комити знаме на запад веат,
и песна пеат и песна пеат,
знамето наше во две бои,
црвено-црно на запад стои,
црвената е во крвта врела,
за Македонски градови села,
а црната е за тој што жали,
за Гоцевите идеали.

Имам едно прашање,кога би бил тренер кој од словенските средни бекови би го довел ,Миха Зарабец,Зорман,Шпилер ,Себастиан Шкубе ,малиот Шкубе или Дејан Бомбац?[DOUBLEPOST=1417030413][/DOUBLEPOST]
прашањето беше за Томасино
Зорман е веќе во години,не се исплати да се вложува во играчи над 30и кусур години..
Шпилер е добар но не е од класата на Зорман,а веќе Вардар го има Карачиќ кој моментално е подобар од него...
Малиот Скубе е опасен играч,страшен шут,добра техника,нешто слично како Зарабец..
Овие двајца би бркале доста работа во Вардар....и било кој од нив би направил разлика....
Себастиан Скубе не е според мене некоја класа играч,посебно не за среден,не е ни за лев,нешто измеѓу е.....
Според мене класичен среден бек е Дејан Бомбач,млад е,силен како бик,страшна техника,неверојатен сенс за додавање,страшен асистент е сезонава во Сегед,без него не можат да се замислат Унгарците,игра нон-стоп во напад,и се гледаат резултатите....
Сличен е како Балиќ,кој е негов идол....
Повеќе гледа да ја разигра екипата отколку да троши топки и да шутира од секаде,шо не е случај со останатите(освен Зорман)..
Мислам дека Бомбач далеку ќе дотурка и ќе направи голема кариера...
Самсоненко ако е паметен има можност за невиден шопинг,посебно од Медведи и пред се Словенските екипи....

И да, ако ја знаете грешката, а сепак ја пеете погрешно затоа што сите така пеат, тоа според мене ве прави дамбетер понеписмени од нив :icon_mrgr:

За една љубов живееме,
за еден клуб навиваме,
една љубов, еден живот
за тебе наш Вардареееее.

втора грешка, како сите ја пеат НЕПРАВИЛНО:
ВАКА НЕ:

Црвено-црна Е во мене,
црвено-црна е за тебе,
црвено-црна ќе се ВЕЕ,
за тебе наш Вардаре.

Значи момци, овде се пее за црвено-црна КРВ во мене, а не црвено-црна е во мене. Апропо на тоа крвта се ЛЕЕ, а не се вее ебате :icon_mrgr:
ВТОРА СТРОФА ПРАВИЛНО:

Црвено-црна КРВ во мене,
црвено-црна е за тебе,
црвено-црна ќе се ЛЕЕ,
за тебе наш Вардаре.

знамето наше во две бои,
црвената е за крвта врела,
за Гоцевите идеали.
Eиии кој си бе ти? :D Стана модератор и сеа песнички ли ќе не тераш да пееме? :icon_lol:
Као у основно коа ќе појдеш 5то одделение и тие постарите од 7-8мо ако те фатат те тераат песнички да пееш, за добре дојде. :icon_mrgr:

Карабатиќ е цар. Најдобриот што заиграл ракомет некогаш. Нека го купи Самсоненко што побрзо.

Карабатиќ е цар. Најдобриот што заиграл ракомет некогаш. Нека го купи Самсоненко што побрзо.
Ова у второ полугодие требаше да го дискутираме. Бришете го.

За една љубов живееме,
за еден клуб навиваме,
една љубов, еден живот
за тебе наш Вардареееее.

втора грешка, како сите ја пеат НЕПРАВИЛНО:
ВАКА НЕ:

Црвено-црна Е во мене,
црвено-црна е за тебе,
црвено-црна ќе се ВЕЕ,
за тебе наш Вардаре.

ВТОРА СТРОФА ПРАВИЛНО:

Црвено-црна КРВ во мене,
црвено-црна е за тебе,
црвено-црна ќе се ЛЕЕ,
за тебе наш Вардаре.

знамето наше во две бои,
црвената е за крвта врела,
за Гоцевите идеали.

Да живее Вардар и Македонија :D

Зорман е веќе во години,не се исплати да се вложува во играчи над 30и кусур години..
Шпилер е добар но не е од класата на Зорман,а веќе Вардар го има Карачиќ кој моментално е подобар од него...
Малиот Скубе е опасен играч,страшен шут,добра техника,нешто слично како Зарабец..
Овие двајца би бркале доста работа во Вардар....и било кој од нив би направил разлика....
Себастиан Скубе не е според мене некоја класа играч,посебно не за среден,не е ни за лев,нешто измеѓу е.....
Според мене класичен среден бек е Дејан Бомбач,млад е,силен како бик,страшна техника,неверојатен сенс за додавање,страшен асистент е сезонава во Сегед,без него не можат да се замислат Унгарците,игра нон-стоп во напад,и се гледаат резултатите....
Сличен е како Балиќ,кој е негов идол....
Повеќе гледа да ја разигра екипата отколку да троши топки и да шутира од секаде,шо не е случај со останатите(освен Зорман)..
Мислам дека Бомбач далеку ќе дотурка и ќе направи голема кариера...
Самсоненко ако е паметен има можност за невиден шопинг,посебно од Медведи и пред се Словенските екипи....

Од сите мислам дека најдобра инвестиција е Сташ Скубе земајќи во предвид и квалитетот и потенцијалот. Ќе стане врвен играч малиот.

Исто оваа година многу позитивно Зарабец ме изненади со одличните игри за Целје, мада Скубе ми е главен фаворит и желба за во Вардар.

Бомбач игра одлична сезона, а и лани не беше лош во дресот на Минск. Малце ми е антипатичен зошто ми делува (што би рекол еден форумџија) Ивано Балиќ и Микел Хансен wannabe, али добар е, им врши голема работа на Сегед сезонава.

Сепак мислам инвестиција во Сташ Скубе или па во Зарабец многу ќе се исплати и ќе биде одличен потег за Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom