Фан клуб - РК Вардар

Инаку, за тие што ги пропуштија првите две емисии од Вардар ТВ, еве репризи:

Супер проект тоа со Вардар ТВ, баш интересно.

Сега за Манасков, се гледа дека има огромно ракометно искуство со самото тоа што го збори, се надевам дека ќе прерасне во добар тренер. А Индира уште не збори македонски, јоооојјј :pos:

Иии Ивана не е лоша де :D

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 105740 Прегледај го приврзокот 105741 Прегледај го приврзокот 105742
Се подновив, сега може спокојно да го чекам натпреварот со Веспрем. :coffee:

Има од Прибак дресови а :vozbud:
Јас лани земав од Прибак, за оваа се мислев за Макаловски, али пошто донеле и од Немања, одма зимам :icon_mrgr:

Има од Прибак дресови а :vozbud:
Јас лани земав од Прибак, за оваа се мислев за Макаловски, али пошто донеле и од Немања, одма зимам :icon_mrgr:
Можеш од било кој играч да нарачаш, можеш и со твое име и твоја бројка.. со тоа што, ако е од некој од играчите ќе ти го донесат испечатен после 2-3 дена, а ако се твое име се чекало нешто подолго.

Можеш од било кој играч да нарачаш, можеш и со твое име и твоја бројка.. со тоа што, ако е од некој од играчите ќе ти го донесат испечатен после 2-3 дена, а ако се твое име се чекало нешто подолго.

Ахаа, фала за инфо. Епа значи стварно можам од Макаловски да си земам :icon_mrgr: или па од Наумче Мојсовски :pos:

Абе Прибак до крај на сезона имаше договор така, за плус една му го продужија само?
Прибак, Марковиќ, Карачиќ, Столе, Абутовиќ, Фичо, за Петриќ ќе им опростам, Раковиќ го тргнаа, ама на овие другите ако не им дозволат да бидат дел од Вардар до крај на своите кариери т.е ако не им продужат договори, и титула у ЛШ и уште три сали и три хотели нека изгради Самсоненко и нека си ги начука у гз.
А најстрав ми е за Прибак, он е некако најзагрозен, а осеќам ако замине од кај нас ќе се пресели у Металург, ни под разно не смее да се дозволи да го изгубием Прибак. Мадиња до земја и игра најдобро кога е најпотребно.
Кога може едни мивки да плаќаат, да им прават забава, да изигравааат златни рипки и да им исполнуваат желби со носење на дечковци, другари во ФК и зимање високи плати коии не заслужувааат ни пола од нив, можат и на Прибак и останатите да им даваат плати и за седење на клупа, битно тие што ни ја донесоа титулата пред година ипол да ни се тука пред очи.
Да не беа они тешко дека ќе гледавме сега играчи во Вардар од класата на Дибиров и Штербик.

Cekaj sea, moram da naracam, nema vo samiot fan shop izlezeno ?
I kako se cenite sea ? :)

Cekaj sea, moram da naracam, nema vo samiot fan shop izlezeno ?
I kako se cenite sea ? :)
Немаат изложено у фан шопот (еден лик од продавницата ми се правдаше демек не можеле да држат на лагер 200 дресови со име и со бројка од секој играч), има само празни дресови, црвено-црни. Си пробуваш величина, тој што ти одговара си го капарисуваш. Им оставаш број за контакт. И кога ќе биде готов, ти се јавуваат да го земеш. Јас во понеделникот го нарачав, денес беше готов.
Инаку цената е уште со попуст, односно 1900 и нешто. Барем во понеделникот беше.

Точно е дека е најзагрозен Прибак, без разлика што му го продужија договорот. Но не верувам дека Раул ќе се ослободи лесно од него, не е тралалајка да му наредуваат.
при крај на сезона ќе се решава и за уште еден играч.

Абе Прибак до крај на сезона имаше договор така, за плус една му го продужија само?
Прибак, Марковиќ, Карачиќ, Столе, Абутовиќ, Фичо, за Петриќ ќе им опростам, Раковиќ го тргнаа, ама на овие другите ако не им дозволат да бидат дел од Вардар до крај на своите кариери т.е ако не им продужат договори, и титула у ЛШ и уште три сали и три хотели нека изгради Самсоненко и нека си ги начука у гз.
А најстрав ми е за Прибак, он е некако најзагрозен, а осеќам ако замине од кај нас ќе се пресели у Металург, ни под разно не смее да се дозволи да го изгубием Прибак. Мадиња до земја и игра најдобро кога е најпотребно.
Кога може едни мивки да плаќаат, да им прават забава, да изигравааат златни рипки и да им исполнуваат желби со носење на дечковци, другари во ФК и зимање високи плати коии не заслужувааат ни пола од нив, можат и на Прибак и останатите да им даваат плати и за седење на клупа, битно тие што ни ја донесоа титулата пред година ипол да ни се тука пред очи.
Да не беа они тешко дека ќе гледавме сега играчи во Вардар од класата на Дибиров и Штербик.
Сум рекол милион пати и ќе речам пак. Дечките што на 2ри јуни 2013та ни ја донесоа титулата, се најхрабриот и најдрзок состав што Вардар го имал во рамките на целокупното спортско друштво. И сигурен сум дека тој ден, од СРЦ Кале отидоа директно во црвено-црната историја.

Да на Прибак му го продолжија договорот само на една година (до крај на оваа сезона). Мислам дека се спрема дефинитивно трансфер на среден бек од идната сезона, и нешто ме плаши дека може да го откачат Прибак.

Мое мислење е дека таков играч како него му е потребен на Вардар. Еден од најдобрите бекови од клупа и одличен мозок за проигрувања. Секогаш кога се мачел Вардар во напад, влегувал од клупа и ја размрдувал играта. Се надевам дека ќе остане бар и за наредната сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom