Фан клуб - РК Вардар

Епа читајте меѓу редови Штребик изјави Вардар сака све да осови, под тоа све се подразбира и ЕХФ куп, и тоа членеџ ќе требаше ама среќа ќе го укиант, па така ќе ни остане ЕХФ куп, Лига шампиони и Супер Глоуб. :)

Busis i ti si ja zatvoril kopacka HTC One ova ona :D

Inace jas muslam dwka nema da si ide Palmarson. Kako i prvo ne ni bese toa zamislata na Kil, zamislata bese Duvnjak i Palmarson a so Kaneljas mi e spustanje na potencijalot malce ponisko. Duri i Palmarson jas poveke go cenam od Duvnjak.

Vtora rabota kolku bea kratki godinava na bekovi Kil ne mi e cudno od koga se izgorea sezonava da duvaat i na limonada. E sega ke reces pa so im falese godinava ke odgovoram pa vo pravo si Palmarson sam gi izgura do finale i bogznae kako osvoena titula vo bundes.

Do dusa ako se oslobodat od Jalouz i nema da imaat tolku mnogu bekovi baska so Kaneljas dobar del od mechot igrase zaedno so Duvnjak ama kako lev bek. Jiha e vo godini i ke mu treba odmor ma da od ovaa pozicija e nezamenliv. Eve vidi do lani kako zamena za Jiha bese Ilic godinesniov najbolje strelec vo LS a dodaj deka vo tim bea uste Palmarson i Narcis.

E sega veke Vardar stanuva opcija za site ama pak ima lugje vo rakometov sto poveke mozat da izlobiraat Palmarson da zavrsi vo Veszprem ili sto ti jas znam i drugite germanski ekipi se opcija.

Mene mi e cudna izjavava na Shterbik deka sakal da bide poblisku do doma. Veszprem znaese deka ke im treba nov golman mozebi i znaea deka Mirko Alilovic neznae da im ja dade konstantnosta , znaea deka moze da se dojde so Sterbik so solena suma a da ne zboram za toa deka Vojvodina e na granica so Madzarska a od tamu e po poteklo. Mene mi bese pologicno tamu da zavrsi ili pa PSG ako ide negde ama izgleda tuka motivot e samo parite.

Ma da koj gi ebe be ovie se isporaduvaa za igrac kako Atman jas da ne se raduvam na Sterbik Palmarson Lackovic Gorbok. Ako dojde Palmarson ideme na pivo casti Kopacka :D
Mирко неодамна го продолжи договорот со Везпрем, одличен голман, бајаги потценет, не знам зошто не би можел да им ја даде константноста, кога ќе влезе во ритам е незаустављив. :D

ПСЖ веќе си го земаа Омејер за следната сезона.

Честито за Штербик !
Еден од топ 5 голмани во светот ! (y)
Сега со Штербик, Дибиров, Брумен, Прибак, Душебаев и Карачиќ и со уште 1-2 добри засилувања како шо ви се во најава, треба да сте страв за противниците во Европа :)
Штербик е одличен голман, а не како овие шалабајзерите шо ги имавте до сега (не мислам на Милиќ и Диви)

Mирко неодамна го продолжи договорот со Везпрем, одличен голман, бајаги потценет, не знам зошто не би можел да им ја даде константноста, кога ќе влезе во ритам е незаустављив. :D

ПСЖ веќе си го земаа Омејер за следната сезона.
Ne e potcenet do dusa ni se razminuvaat mislenjata ama jas mislam deka Ivic ako go razvie potencijalot vo brzo vreme ni za Hrvatska nema da brani.
I Veszprem osiguraa golman Mikler od Pik Seged baska i reprezentativen golman na Ungarija.
Zborot mi bese deka koga se odvivale pregovorite sigurno i P$G i Veszprem bile opcija e sega moze PSG podobro pominaa i od Vardar so Omejer ali Vesprem mozese da gi ponudi istite uslovi :D barem da kazese kako dibirov zaradi atmosferata deka doagja :D

Наградно прашање
се сеќавате кој од вардаровите ракометарки ќе се сликаше гол за еден милион евра?

донесувањето на Гонзалес е полн погодок, ем добар тренер ем ке привлече добри ракометари
за Штербик што да се каже, освен нај нај

Одличен пост. Доправа оваа реченица ќе го добие целосното значење. Ќе дојде денот кога донесувањето на Раул во Вардар ќе се прикажува како НАСТАН-ОТ во македонскиот клубски ракомет.

Неможноста да се спротивстави на екипата на ЖРК Вардар СЦБТ, слабите резултати во европските натпреварувања, регионалната лига и загубата на двојната круна го зголеми притисокот на ракометарките по прашањето дали да ја продолжат својата кариера во ЖРК Металург.

http://24rakomet.mk/старите-заминуваат-младите-останува/

Вака ако се продужи ваков текст ќе има и за момците од темната страна догодина...максимум 2..

Неможноста да се спротивстави на екипата на ЖРК Вардар СЦБТ, слабите резултати во европските натпреварувања, регионалната лига и загубата на двојната круна го зголеми притисокот на ракометарките по прашањето дали да ја продолжат својата кариера во ЖРК Металург.

http://24rakomet.mk/старите-заминуваат-младите-останува/

Вака ако се продужи ваков текст ќе има и за момците од темната страна догодина...максимум 2..
Жаре викаше дека Минчо можел уште утре да направи бековската линија да му бидат Булатовиќ, Горбиц и Неагу ама нејќел да не нервира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom