Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Para busi kaj so ja i ti ne mozeme be DimceSamo sto Gislason ne e Paskval. Sega veke ke ne gledaat kako konkurencija seriozno mislite deka ke ni otstapat takov igrac?
![]()
Ина на тренинг со дрес од Штербик. Јас мислам дека е до HAARP![]()
Виде Андерсон како ги отпиша Кил у финалето?Ако го земите Палмарсон тоа е бомба, инаку стојам на ставот дека Киро не ви треба и за стар голман не требаше толку пари да давате.
Legendava najavi deka ke se penzionira ama se prepishmani posle samo nekolku dena i prodolzi uste edna godina vo Fuchse ,glavna zadaca izveduvanje sedmerci.Aj da vidime onaka od rakav Iker Romero spored mene.
И јас сакам играч во два правци, али сакам да го видам и Кире во дресот на Вардар. Кире другата сезона најверојатно во пакет со уште еден играч што игра во два правци + Душебаев =Само јас ли бе не го сакам Кире во Вардар???
Да не ме сватите погрешно го почитувам максимлано, и баш сакав само ради него Барса да осовјат ЛШ викендов, ама во Вардар па и не го сакам многу многу, едно е неговиот темперамент и што сигруно ќе сака да се прави главен а и плус веќе играч кој игра во еден правец на таа позиција имаме, јас би сакал сеа некој што игра во двата правци на таа позиција да имаме.
Busis i ti si ja zatvoril kopacka HTC One ova onaPara busi kaj so ja i ti ne mozeme be DimceD
Inace se napunija so bekovi Kil pa mozno e maliov da si ide a ako si ide ke si ide kaj nekoj konkurent za tronot. E sea ako nas ne ni go otstapat ke moraat na nekoj drug.
Inace ti se somnevas deka voopsto ke si ide od Kil ovoj ili deka kaj nas nema sansi da dojde?
Ja ke sum zadovolen so bilo koj od ovie sto ne povrzuvaat da go donesat. Bilo Palmarson ili nekoj drug.