Фан клуб - РК Вардар

Палмарсон има договор до крај на оваа сезона т.е. 2015, али сега настанаа некои турбуленции откога он нешто се изјасни како незадоволен, ама пак во последната изјава мислам дека кажа дека ќе си го одработи договорот до крај.

Тука има многу непознати со оглед на тоа дека излегоа шпекулации дека Кил ќе го земе Кањелас. Па Веспрем испадна заинтересиран па испадна било шпекулација.

Убаво си вели дека имало контакт али тоа не мора да значи ништо туку се напипува ситуација и каква е состојбата, дали е заинтересиран играчот.

За сега во Кил има неколку непознати, па ќе видиме идниов период.

требаше Лико да пише со Жути дека се преговара, ќе паднеа серверите на Фејсбук во Калифорнија.

Samo sto Gislason ne e Paskval :D. Sega veke ke ne gledaat kako konkurencija seriozno mislite deka ke ni otstapat takov igrac?
Para busi kaj so ja i ti ne mozeme be Dimce :DD

Inace se napunija so bekovi Kil pa mozno e maliov da si ide a ako si ide ke si ide kaj nekoj konkurent za tronot. E sea ako nas ne ni go otstapat ke moraat na nekoj drug.

Inace ti se somnevas deka voopsto ke si ide od Kil ovoj ili deka kaj nas nema sansi da dojde?

Ja ke sum zadovolen so bilo koj od ovie sto ne povrzuvaat da go donesat. Bilo Palmarson ili nekoj drug.

Уште не можам да поверувам дека дојде Штербик, ајде уште Кире и не ни треба никој друг, ни треба десен бек!

ytuputaz.jpg

Ина на тренинг со дрес од Штербик. Јас мислам дека е до HAARP :icon_lol:

Само јас ли бе не го сакам Кире во Вардар???
Да не ме сватите погрешно го почитувам максимлано, и баш сакав само ради него Барса да осовјат ЛШ викендов, ама во Вардар па и не го сакам многу многу, едно е неговиот темперамент и што сигруно ќе сака да се прави главен а и плус веќе играч кој игра во еден правец на таа позиција имаме, јас би сакал сеа некој што игра во двата правци на таа позиција да имаме.

Ако го земите Палмарсон тоа е бомба, инаку стојам на ставот дека Киро не ви треба и за стар голман не требаше толку пари да давате.

Ако го земите Палмарсон тоа е бомба, инаку стојам на ставот дека Киро не ви треба и за стар голман не требаше толку пари да давате.
Виде Андерсон како ги отпиша Кил у финалето?

Си требаше ваков голман во Вардар чим планираат да атакуваат на тронот и тоа е тоа.
Уште десен бек да средат и идеме.

Инаку има некој инфо дали салава во Аердром може да се прошири или си останува на капацитет од 5,300 фиксно?
Ако има можност за проширување тогаш фантастично.

Само јас ли бе не го сакам Кире во Вардар???
Да не ме сватите погрешно го почитувам максимлано, и баш сакав само ради него Барса да осовјат ЛШ викендов, ама во Вардар па и не го сакам многу многу, едно е неговиот темперамент и што сигруно ќе сака да се прави главен а и плус веќе играч кој игра во еден правец на таа позиција имаме, јас би сакал сеа некој што игра во двата правци на таа позиција да имаме.
И јас сакам играч во два правци, али сакам да го видам и Кире во дресот на Вардар. Кире другата сезона најверојатно во пакет со уште еден играч што игра во два правци + Душебаев = :drk:

Para busi kaj so ja i ti ne mozeme be Dimce :DD

Inace se napunija so bekovi Kil pa mozno e maliov da si ide a ako si ide ke si ide kaj nekoj konkurent za tronot. E sea ako nas ne ni go otstapat ke moraat na nekoj drug.

Inace ti se somnevas deka voopsto ke si ide od Kil ovoj ili deka kaj nas nema sansi da dojde?

Ja ke sum zadovolen so bilo koj od ovie sto ne povrzuvaat da go donesat. Bilo Palmarson ili nekoj drug.
Busis i ti si ja zatvoril kopacka HTC One ova ona :D

Inace jas muslam dwka nema da si ide Palmarson. Kako i prvo ne ni bese toa zamislata na Kil, zamislata bese Duvnjak i Palmarson a so Kaneljas mi e spustanje na potencijalot malce ponisko. Duri i Palmarson jas poveke go cenam od Duvnjak.

Vtora rabota kolku bea kratki godinava na bekovi Kil ne mi e cudno od koga se izgorea sezonava da duvaat i na limonada. E sega ke reces pa so im falese godinava ke odgovoram pa vo pravo si Palmarson sam gi izgura do finale i bogznae kako osvoena titula vo bundes.

Do dusa ako se oslobodat od Jalouz i nema da imaat tolku mnogu bekovi baska so Kaneljas dobar del od mechot igrase zaedno so Duvnjak ama kako lev bek. Jiha e vo godini i ke mu treba odmor ma da od ovaa pozicija e nezamenliv. Eve vidi do lani kako zamena za Jiha bese Ilic godinesniov najbolje strelec vo LS a dodaj deka vo tim bea uste Palmarson i Narcis.

E sega veke Vardar stanuva opcija za site ama pak ima lugje vo rakometov sto poveke mozat da izlobiraat Palmarson da zavrsi vo Veszprem ili sto ti jas znam i drugite germanski ekipi se opcija.

Mene mi e cudna izjavava na Shterbik deka sakal da bide poblisku do doma. Veszprem znaese deka ke im treba nov golman mozebi i znaea deka Mirko Alilovic neznae da im ja dade konstantnosta , znaea deka moze da se dojde so Sterbik so solena suma a da ne zboram za toa deka Vojvodina e na granica so Madzarska a od tamu e po poteklo. Mene mi bese pologicno tamu da zavrsi ili pa PSG ako ide negde ama izgleda tuka motivot e samo parite.

Ma da koj gi ebe be ovie se isporaduvaa za igrac kako Atman jas da ne se raduvam na Sterbik Palmarson Lackovic Gorbok. Ako dojde Palmarson ideme na pivo casti Kopacka :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom