Фан клуб - РК Вардар

Lino: Kako sto vec znate imale smo neki nesporazum sa Darka i tad smo odlucili kontaktirati Sterbika kako bi on dosao u najmakedonskom klubu Metalurg ali desila se desilica i ko sto vec znate nasa sala je mala i stalno ima promaja a Sterbik ima neki problem sa kicmom i transfer je propao.
I na scenu ko sto vec znate nastapio se multi-mega-giga milioner Samsonenko koj inace moze da nas sve kupi i ukrao se Sterbik od nas ali mi se nepredajemo jer mi verujemo u makedonci mi verujemo u Mitrevskog.

Ako pregovaraat so Kil,ili za Vujin ili za Palmarson ne mi se veruva za nekoj drug.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Штербик е убедливо најголемата ѕвезда која ќе биде во Македонија , одвај чекам да го видам во живо на натпревар , најдобриот голман на светот , има уште најмалку 4 одлични сезони во него .

Штербик е убедливо најголемата ѕвезда која ќе биде во Македонија , одвај чекам да го видам во живо на натпревар , најдобриот голман на светот , има уште најмалку 4 одлични сезони во него .
абе ти гледај си го станиќ :D

Vardar Liko-Fans
2 mins · Skopje ·
НЕОФИЦИЈАЛНО !
ДОЗНАВАМЕ ДЕКА РК ВАРДАР ИМА КОНТАКТ СО 23ГОДИШНИОТ ПРВОТИМЕЦ,ИДНИНА НА ЕВРОПСКИОТ РАКОМЕТ,СРЕДНИОТ БЕК НА ГЕРМАНСКИ КИЛ, АРОН ПАЛМАРСОН.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Вака беше и за Карпатаааааааааа!

Vardar Liko-Fans
2 mins · Skopje ·
НЕОФИЦИЈАЛНО !
ДОЗНАВАМЕ ДЕКА РК ВАРДАР ИМА КОНТАКТ СО 23ГОДИШНИОТ ПРВОТИМЕЦ,ИДНИНА НА ЕВРОПСКИОТ РАКОМЕТ,СРЕДНИОТ БЕК НА ГЕРМАНСКИ КИЛ, АРОН ПАЛМАРСОН.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Вака беше и за Карпатаааааааааа!
уште могенсен фали :D
:vozbud::vozbud:

Јаде бурек за Палмарсон, ми дига притисок во доцните часови. :icon_lol:

Se napafkal pred spienje... aj legnete si za dzabe cekavte

И на крај гледате оп од нигде никаде Хансен.

Леле, леле :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: армија :drk:

Во моментов сум вака :pos::pos::pos::pos:

tumblr_lqkn0bQDCn1qfphwuo1_500.gif

Ваљда не е сон :ROFLMAO:

Искрено и јас не му верувам за Палмарсон, ова му е малце зезање со нас, затоа и пиша само дека е неофициално и дека не е 100% сигурно.
http://ekipa.mk/direktorot-do-fejsbuk-profil-liko-sherni-go/
Ќе умрат од мука овие од Екипа, пу да ви ебам тоа куротните, само да знаете ЛИко, ние е директор во Вардар, ни е па порталче, лико е обичен смртник член на Комити т.е почна само еден веќе се 4ца другари кој го одржуваат профилот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom