Фан клуб - РК Вардар

Јас би го дал Петриќ за Доминиковиќ.

За останатото горе-доле се слагам со Сабјата, и јас несакав да го дадат Раковиќ, вака Брумен ќе нема достојна замена според мене.

Голман обавезно.

Среден бек треба уште еден, некој младинец, тој Ончев ( читам само позитивни критики, поготово од Сабјата) што позиција игра?
Ако е централен тогаш нека го убацат во прв тим, чисто да ги одбара Игор и Прибак во дуелите со Тинекс и остала небитна багра.

Лев бек игра и не треба во прв тим млад е мислам има 17 нека ме поправи некој ако е грешка, ако се прави МРК Вардар од следната сезона ке биде одлична за него

Полека тие што треба да си одат веќе напуштаат.

Малубрес својот ангажман си го исполни со утакмицата против Барселона :ROFLMAO:

Инаку читам дека Палмарсон не бил задоволен со условите од новиот договор со Кил и дека имало можност да се пресели во Веспрем.

Тогаш Веспрем ќе силуваат во СЕХА се што ќе им застане на патот :D

Доколку се случи нешто такво, трансферот на Кањелас во Кил е 90% done deal.

Полека тие што треба да си одат веќе напуштаат.

Малубрес својот ангажман си го исполни со утакмицата против Барселона :ROFLMAO:

Инаку читам дека Палмарсон не бил задоволен со условите од новиот договор со Кил и дека имало можност да се пресели во Веспрем.

Тогаш Веспрем ќе силуваат во СЕХА се што ќе им застане на патот :D

Доколку се случи нешто такво, трансферот на Кањелас во Кил е 90% done deal.

Немора да значи го земаа Дувњак они, а за замена да биде Каљелас не ми се верува да прифати.
Незнам зошто го испуштија Ракович за замена и така не зима сигурно голема плата додека вака ако земат некој за прв тим еден од него и Брумен секако ќе седи на клупа.

Немора да значи го земаа Дувњак они, а за замена да биде Каљелас не ми се верува да прифати.
Незнам зошто го испуштија Ракович за замена и така не зима сигурно голема плата додека вака ако земат некој за прв тим еден од него и Брумен секако ќе седи на клупа.
Веројатно и Раковиќ побарал поголема плата. Памтам дека пред некој ден видов изјава дека не му одговарале условите за продолжување на договорот и затоа ќе си бара друг клуб.

Они веќе цела сезона си беа тандем во Хамбург а знаејќи го Кил со неговата политика на секоја бековска позиција да има по двајца екстра играчи, во случај да си оди Палмарсон мислам дека е многу реално тандемот од Хамбург да си го префрлат кај нив.

За Раковиќ се слагам. Беше одличен џокер играч од клупа и беше квалитет. Ова мислам дека се случува поради тоа што овие најверојатно го имаат договорено Шишкарев уште од лани, и Раковиќ нормално нејќе да биде трето крило.

Малумбрес е икона бе ало, кај смее да си оди без функција. Со Комити од наредна сезона на трибина, мислам дека ги хејта Минчолург повеќе од сите нас заедно :D

http://sportmedia.mk/frantsuzite-pr...tsija-na-nashite-ekipi-za-propusnitsa-vo-lsh/
Се исплашиле французиве од нас :pos: Инаку ПСЖ, Монпелје и Нант, Висла Плок, Констанца, Алборг, Мешков Брест, Горење, Порто, Хамбург, Фленсбург ќе се борат за вајлд-карта.
Сите сакаме да остане Раковиќ, но нормално човекот си гледа кариерата и не сака да биде 3 играч или да игра само во СЕХА, штета, а солидно ја изигра оваа сезона. Нека отиде во добар клуб кај што ќе си го покаже потенцијалот.

Малумбрес е икона бе ало, кај смее да си оди без функција. Со Комити од наредна сезона на трибина, мислам дека ги хејта Минчолург повеќе од сите нас заедно :D

И да дојде Малумбрес на трибина никој не може да го замени Докниќ, каква будала беше тој играч, на неколку натпревари со Комити маица си се качи и заедно навиваше со нас. Комити маицата секогаш си ја носеше под дресот си имавме ние наш Малубрес уште пред овој да дојде тука:pos:

http://sportmedia.mk/frantsuzite-pr...tsija-na-nashite-ekipi-za-propusnitsa-vo-lsh/
Се исплашиле французиве од нас :pos: Инаку ПСЖ, Монпелје и Нант, Висла Плок, Констанца, Алборг, Мешков Брест, Горење, Порто, Хамбург, Фленсбург ќе се борат за вајлд-карта.

Wtf, зошто Бундес 2 места а Франција едно?

Нема никаква логика ова, кај имаше најави дека ќе ги кратат местата, баш напротив беше, плус тоа беше за од 2015/16 чинам. :confused:

А и Порто, Констанца и Мешков одат у обични квалификации не у вајлд-кард турнирот каде што Вардар ќе учествува.

Каков Малумбрес бе тренер на голмани пушти го маскота како металко нека се растрчава низ сала

Многу е измешана статијата горе. ПСЖ заврши втор и иде во квалификации. Порто е шампион во Португалија и иде во квалификации, Брест денеска игра утакмица за титула и ако заврши прв иде во квалификации, Констанца е шампион и они ќе играат квалификации. Алборг е втор и лани влегоа и они и Киф ми се чини директно незнам како се ситуацијата сезонава. Ние ако добиеме шанса за ЛШ наредна година тоа ќе биде преку вајлд карта и никако нема да ги имаме за противник тие горе туку далеку позаебани противници како Нант, Флренсбург/Хамбург, Пик Сегед, Висла Плог.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom