Комита Ултрас
Модератор
Цитро за инат ќе ви вика кој тони кој тони и намерно ќе паѓа на финтата за лидија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и таа му вратила: svi kazu da mi Kumanovke se ebemo za pari, emi 50 denari pare li su?Ovoj Citro valjda znae ako i kazal na nekoja kumanovka deka ima taa dobar gzpa koj znae so mu kazala
![]()
Пројде веќе другар..Го знаете Тони? Под кур ми се скри.
И титула да освоиии за мене не постои![]()

Викају ми Кумановке смо уличарке, еми дека да оду по крову лии таа му вратила: svi kazu da mi Kumanovke se ebemo za pari, emi 50 denari pare li su?
и толку, отишол после да ја малтретира комшиката (и тема имаше за комшиката на Цитро нека ја најде некој)
Него нека го праша некој овој од страната на Металург шо одговара дали седел на покрив. 
A za bitolcanki imas nekoja? Ili ispucaj nekoj za stipjankite poso aktuelni se seaValjda mu kazala epa jebi-ga![]()
Konjanikot gi merka 
Eve be za stipjanki edenEeeeeej sea me pogodi![]()
I taka Konjanikot gi merka sea 

@RedBlack го забораваш најбитното прашање да му го псотавиш на @Комита Ултрас , ама пошо ептен е безобразно по пп најубаво да го прашаш.![]()

Баниран 10 дена, одмори.@RedBlack го забораваш најбитното прашање да му го псотавиш на @Комита Ултрас , ама пошо ептен е безобразно по пп најубаво да го прашаш.![]()

Брат ова сеа што ќе те праша, ако не го знаеш срамота, резил ќе биде работаваБаниран 10 дена, одмори.
.!.![]()

Ова последново не е финта, прашањето е озбилноБрат мене ко копиљ не ме учеа на финтиве страв им беше дај сеа кажете да знам и јас![]()