Фан клуб - РК Вардар

(y) за останувањето на старава гарда, но ова не мора да значи дека не мора да купиме десен бек, очајно ни треба одличен шутер од таа позиција. Меѓудругото вчера повеќе го гледав играњето на Кукоски и ќе се согласам со некои тука дека МОРАШЕ многу порано да се врати во Вардар, вчера дали еднаш или двапати изгуби дуели. Додека тој беше во одбрана овие од Пролет не можеа преку неговата позиција да изградат шанса за гол, лидер беше во одбрана и не за џабе и беше исклучен, најжестоко играше во одбрана може сака да се докаже дека неоправдано беше изоставен од тимот. Не знам како стои со договорот, но мислам дека треба да се задржи на подолг рок.

Битно и Прибак си останува! Ѕвер! :pipi:
Баш тоа сакав да го прокоментира, ама ете заборавив во првиот коментар. :)
Ептен ми е драго дека момциве ги продолжија договорите макар тоа било на една година. Сите нови засилувања вака или онака дадоа придонес во сезоната која изминува, но некако екипата што ја предводеше Вујо си ја чувствувам како своја. Ко да сме сите заедно дел од тимот. Затоа и после натпреварите од купот реков дека Добривоје мора под итно да го продолжи договорот.

Прибак, Бели и Добривоје, верувам дека и вам ви е драго што останавте дома. ;)

Neznam kolku Stole ke ostane u Vardar toa me zagrizuva epten,a uste poise kaj ke otide... Za Kukovski dobar igrac no neznaeme kako bi se snasol na golemite utakmici so ovie nasive ne e tesko da izigras odbrana. Mi se napraj kejf sto Pribak potpisa dogovor se nadevam edino deka site ovie igraci ke docekaat final four i ke im bide kruna na celata kariera i se ona sto go pocna Vujo pred izvesno vreme

Neznam kolku Stole ke ostane u Vardar toa me zagrizuva epten,a uste poise kaj ke otide... Za Kukovski dobar igrac no neznaeme kako bi se snasol na golemite utakmici so ovie nasive ne e tesko da izigras odbrana. Mi se napraj kejf sto Pribak potpisa dogovor se nadevam edino deka site ovie igraci ke docekaat final four i ke im bide kruna na celata kariera i se ona sto go pocna Vujo pred izvesno vreme
Столе ќе остане у Вардар до крај на кариера најверојатно.

Иначе Куковски нека го опраат од повреди и следната сезона ќе го фрлат у оган најверојатно па ќе видиме колку може.
Нормално дека дуел со Тинекс не е меродавен ама има дечкото потенцијал сигурно.

Столац сеа видов има договор до 2015 т.е. До идната сезона. Не верувам дека некој би се осмелил да го пушти од Вардар :)

Иuote="Комита Ултрас, post: 6613704, member: 30969"]Ако Столе остане до крај на сезона у Вардар, тогаш ќе мора и неговиот верен другар Џамбо :D[/quote]

И тој потпиша договор до 2017 или 2018. :D

Уште не ми се верува дека има 23 години и е роден 1990. Еднаш мајка раѓа толкава крапетина.

Ја па мислам Столе ќе остане, пошто и Чипурин и Тоскиќ се веќе 35+. Е сега ако земат некој пикер(што не ми се верува, затоа што има поприоритетни позиции каде што треба да се купува), тогаш и мене ќе ми биде страв за Столе

Едит: Тоскиќ да ти бил 32 o_O. Чипурин иде накај 35 бар :)

Иuote="Комита Ултрас, post: 6613704, member: 30969"]Ако Столе остане до крај на сезона у Вардар, тогаш ќе мора и неговиот верен другар Џамбо :D

И тој потпиша договор до 2017 или 2018. :D

Уште не ми се верува дека има 23 години и е роден 1990. Еднаш мајка раѓа толкава крапетина.[/quote]

Милиќ е 90та??????

Милиќ е 90та??????
ДА!
Јас кога прв пат прочитав, отидов да си ја проверам мојата лична карта да не сум се збунила, пошто никако не ми влага во глава дека е помлад од мене. :D

ДА!
Јас кога прв пат прочитав, отидов да си ја проверам мојата лична карта да не сум се збунила, пошто никако не ми влага во глава дека е помлад од мене. :D

:eek::eek::eek::eek::eek: немогуче :icon_lol:

Декември 1990 роден во Приштина.
Официјалната статистика вели дека е 2 метри висок и 132 кила тежок. :icon_lol:

Ја верувам дека во него има материјал за светски голман, кој што ќе излезе на виделина. Само треба правилна и напорна работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom