Фан клуб - РК Вардар

Јадниот Чевлар,за газда го има најбогатиот Македонец а он уште лее крокодилски солзи.Тогаш што да кажат другите клубови,што играат во дресови од пред 7 сезони и лепени патики?Или па недај боже работниците од неговата железара,да проговорат за условите и нивните финансии!!!Е тек тогаш жал ќе ме фати!Дај боже да е вистина дека ќе одјебе на крај од оваа сезона,вакви плачипички неможам органски да ги сварам!
Лино е икона! :D..Дојде на чело на Давид...го направи Голијат и сега најавува дека ќе си оди...

Мислиш обратно?
Не би прифатил Лино во тој случај никако. На Раул малку слабо му иде мотивирањето на играчите али долго време му беше помошник на Душебаев и одличен е на таа позиција. Стиловите на игра им се дијаметрално различни затоа би биле забегана комбинација :pos:[DOUBLEPOST=1399929452][/DOUBLEPOST]Не е будала Лино да си иде он заработува повеќе од Станиќ, Вугринец и Атман заедно o_O

Да дојде во Вардар има да го мочам од кровот на Кале :D
Не го спомувајте бе крв му ебам, дури ни на заебанција не смее да се спомене негово доаѓање во Вардар :icon_mrgr:

Не би прифатил Лино во тој случај никако. На Раул малку слабо му иде мотивирањето на играчите али долго време му беше помошник на Душебаев и одличен е на таа позиција. Стиловите на игра им се дијаметрално различни затоа би биле забегана комбинација :pos:[DOUBLEPOST=1399929452][/DOUBLEPOST]Не е будала Лино да си иде он заработува повеќе од Станиќ, Вугринец и Атман заедно o_O
После 10ката од Кил се освести дека тоа е врвот, мислам дека во интервјуто некаде споменува дека ако каже кои се неговите желби ќе речат дека се нереални, така да мислам дека сака да води некој од топ клубовите.

Во Вардар ни за ова не го сакам:
Damascus-Shoe-Shiner-1928.jpg

Па кога го слушам вака како цмиздри дека немале финансии баш ми заличува на икона,ми даоѓа да му оставам 10 денари и да се прекрстам.Човек што зема 200 000 евра годишна плата во држава кај што ако ручаш не вечераш,да кука за финансии е рамно на црн хумор.

Да дојде во Вардар има да го мочам од кровот на Кале :D
Не го спомувајте бе крв му ебам, дури ни на заебанција не смее да се спомене негово доаѓање во Вардар :icon_mrgr:

А да дојде да игра на тајмаутите на местото на тоа единственото машко со чирлидерките? :D

После 10ката од Кил се освести дека тоа е врвот, мислам дека во интервјуто некаде споменува дека ако каже кои се неговите желби ќе речат дека се нереални, така да мислам дека сака да води некој од топ клубовите.

Апсолутно погрешно си го сфатил интервјуто , еве да ти разјаснам .:)

Samo je jedno istina, a to je da sam gladan uspjeha. To me drži. Steve Jobs je rekao “čovjek mora biti vječno mlad, vječno djetinjast i pratiti što se događa iza brda. Čovjek nikada ne smije ostarjeti”. Meni je danas dan kratak, radujem se svitanju zore, a dok to bude u meni, bit ću trener. Želim nove izazove, nove projekte. Napraviti nešto što nije napravljeno. Nije mi zanimljivo ići tamo gdje je netko 10 puta osvojio naslov, a ja sam 11. Svi su se, znači, izredali.

Апсолутно погрешно си го сфатил интервјуто , еве да ти разјаснам .:)
Не го прочитав ова интервју цело, од македонскиот превод на еден од сајтовите, реков можеби и погрешно сум сфатил или не памтам добро :)

Во интервјуто за Јутарњи вика дека сака да си иде у Хрватска дека бил под голем стрес па сакал мир :noze:
- Iskreno, vuče me da se vratim.

Kući?

- Petu godinu sam tu, to je puno. A 17 godina sam u inozemstvu. Godine idu, a nemam mira. To je strašan stres. Ja si ga nabijam sam jer imam visoke ciljeve. Strastven sam, cijeli dan sam u rukometu. Zadovoljan sam svime što sam napravio u Metalurgu, ali opet, krv nije voda...

Со коментарите за чевларот и вештачките на друго место...мислам дека се доволни коментари за нив, да не го заразуваме фан клубот со таквите...

Утре три утакмици на Кале
РК Вардар игра со Охрид и Металург Јуниор
ЖРК Вардар СЦБТ против ЖРК Металург-супер лига

Утре три утакмици на Кале
РК Вардар игра со Охрид и Металург Јуниор
ЖРК Вардар СЦБТ против ЖРК Металург-супер лига
Na sajtot na ZRK Vardar SCBT pisuva deka vo sreda igraat protiv Zito Prilep....

Вардар-Охрид 18-8 на полувреме. Играме со Даскаловски на гол (првите десет минути бранеше Диви), крила Јовчевски и Бутинот, бекови Лазаров, Прибак, Терзиќ/Душебаев и на пикер се менуваат Чипурин и Тоскиќ. Во одбрана влегуваат Мите Стоилов и Кукоски. Утакмицава е скроз лаганица, мислам на тренинг дека повеќе се замараат. Не бројам кој колку гола даде, ама ми се чини дека крилата се најпрецизни. Мики даде гол од контра. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk[DOUBLEPOST=1399984669][/DOUBLEPOST]Конечни 36-19.

Хајлајтс во второ полувреме:
- Цела постава на Охрид се окези од уво до уво кога во игра влезе Тимур
- Довикувањето од тренерот на Охрид во периодот кога направија серија од 2-0: Вака да игравте против Преспа ќе тепавме пет разлика
- Стендинг овејшнс од цела клупа и од Охриѓаните во сала кога голманчето на Охрид му фати пенал на Тимур
- Цело второ полувреме го игравме со три леви крила, со тоа што Бутинот си играше баш на лево крило, а Дибиров и Марковиќ се менуваа на лев и среден бек, btw, Добривоје ги искина ко бек :D

Вечер од 7 против Џуниор играме за место на завршниот турнир во Охрид.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom