Жаре хулиганот, еден ден, еден ден 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сум против аплицирање за вајлд карта. Ако според рејтингот Македонија добие две места, океј. Ако не, терај си куп на ЕХФ. Ја изгубивме титулата, ајде тоа мушки да го издржиме, а не да плачеме и да се лигавиме за вајлд карта.
Инаку, само што се прибирам од натпреварот со Металург Џуниор. Ги потопивме 37-22, на полувреме водевме 10 разлика, не ми текнува кој беше точниот резултат. Дур бранеше Диви до 20та минута тотално ги откажавме, имавме примено 3 или 4 гола. После кога изротираа Даскаловски и Чаневски имавме многу помалце одбрани. На трибина покрај повредените Растворцев, Столе и Бели, беа и Козлина, Јовчевски, Абутовиќ, Џамбо..
Одбрана играше и Кукоски. Земал број 69 тачката.Изгина денес, мислам дека на секој напад им влагаше у џигер на децана.
))
Бутинот исто ги искина, не знам кој се даде голови, не памтам. Реално, скроз лаганица беше мечот.
Начевски сељачиштето (го памтите сигурно по инцидентот со Вујо), му покажа две минути на Карачиќ за џабе, на што Игор му приговараше. За тоа му даде уште две минути. И Игор тргна накај ќоравиов, среќа во близина беше Брумен иначе мислам дека ќе му дадеше една пуна. И овој за да покаже дека е демек голем судија му даде црвен картон.
Многу јако беше дека Комити улетаа во 55та минута, и за некоја минута трибината изгледаше супер. Кога стигнаа Комити, Жаре педофилот одма му ја здува од сала.![]()
раковиќ играше?Седнав на трибина кај што обично се Комити, а таму да ти биле повеќето навијачи на Металург кои нон стоп се издераваа и ракоплескаа и суфлираа додека јас и другаров истото го праевме за Вардарци. Али коа дојде бекап во 50та минута, коа се раздраа и тапанот коа удри, дим да ги њама ццц, Жаре прв го снема
. На Начевски џганот раката да му се исуши за црвениот картон
.
Лабава утакмица, нон стоп имавме солидно водство а Чаневски и Кукоски највеќе ме изненадија денес. Од стандардните Брумен имаше добра партија денес а Прибак исто одличен со асистенциите
.
Играше да, им збрца 4-5 голараковиќ играше?
Kој ви е тој Жаре...водителот на еден на еден ли?[DOUBLEPOST=1399837034][/DOUBLEPOST]Жарета на неколку пати има гз вадено. Еднаш случајно на младинци лани негде имавме најблиска средба кога со двајца другари ќе го пребиевме и сменевме личен опис, али интернет јуначиштето тактички се повлече со младинците доле накај соблекувални.
Kој ви е тој Жаре...водителот на еден на еден ли?Жарета на неколку пати има гз вадено. Еднаш случајно на младинци лани негде имавме најблиска средба кога со двајца другари ќе го пребиевме и сменевме личен опис, али интернет јуначиштето тактички се повлече со младинците доле накај соблекувални.
Kој ви е тој Жаре...водителот на еден на еден ли?[DOUBLEPOST=1399837034][/DOUBLEPOST]
Kој ви е тој Жаре...водителот на еден на еден ли?
Зошто сакате да го боксате...провоцирал ли нешто за Вардар?LetMeSea, го банираа пред некое време...
![]()