Знаејќи како ни тргна последниве 2-3 недели ни у ЕХФ куп нема да играме, ќе не дисфалификуваат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ова ќе помине некако ама дај сериозно намалете со вреѓањата на македонските играчи, не е убаво, Ванчо свиња го викате, Миркуловски го убивате од пцуење истото и Џомба и Манасков.
Сепак на крај тие гинат за националниот дрес.
(не сум патриот)
Затоа што ова не е фудбал и не е прва шпанска лига. Разликата не е у една туку у 5 класи. Со четири играчи ќе победат. Збориме за клуб кој ја победи Барса, ПСЖ, Вардар, Колдинг и тоа на гости и дома и сеа као ќе губи од струмица и пелистер, дај не ме јеби, аман више.А зошто се сите сигурни дека не е можен кикс на Металург до крајот ?
Па еден Реал кикса со Валадолид, Ливерпул од 0-3 губи титула за 10 минути.
Зошто да нема едно реми во Битола или Струмица?
Епа нека влезат со вакво размислување на дуелите па да прославиме ние. Топката е тркалезна, а не триаголна.Затоа што ова не е фудбал и не е прва шпанска лига. Разликата не е у една туку у 5 класи. Со четири играчи ќе победат. Збориме за клуб кој ја победи Барса, ПСЖ, Вардар, Колдинг и тоа на гости и дома. Аман више.
Тоа што се деси со нерешеното у Струмица ланската сезона беше првпат у незнам колку време, можеби деценија да некој киксне и изгуби бод. Не се сеќавам да такво нешто се десило у нашава напатена македонска лига. Како што сме психички паднати поверојатно е на нас да ни се деси него на нив иако шансите се 0.0000000001 %Епа нека влезат со вакво размислување на дуелите па да прославиме ние. Топката е тркалезна, а не триаголна.
Другар ова е спорт да не се навраќаме пак какви спортски брендови губат титула у последна секунда ти ми збориш за нашава мочана лига. Како што ние сме психички паднати, и они можат да летнат у воздух дека се шампиони па да биде мочање. Дур не завршат сите дуели неможеме да прогнозираме.Тоа што се деси со нерешеното у Струмица ланската сезона беше првпат у незнам колку време, можеби деценија да некој киксне и изгуби бод. Не се сеќавам да такво нешто се десило у нашава напатена македонска лига. Како што сме психички паднати поверојатно е на нас да ни се деси него на нив иако шансите се 0.0000000001 %
Денес беше денот Д и помина доста лошо за нас.
И ти сега ја претера,не се толку слаби ниту Струмица,ниту Пелистер...Затоа што ова не е фудбал и не е прва шпанска лига. Разликата не е у една туку у 5 класи. Со четири играчи ќе победат. Збориме за клуб кој ја победи Барса, ПСЖ, Вардар, Колдинг и тоа на гости и дома и сеа као ќе губи од струмица и пелистер, дај не ме јеби, аман више.
Сите сакаме да се врати Пелистер од минатото али ова што сега го има е далеку од тим кој може да скине некој бод на Вардар или Металург.И ти сега ја претера,не се толку слаби ниту Струмица,ниту Пелистер...
Тешко помина Металург низ Струмица,не се заебаваа отидоа со прва постава,сигурно нема да се заебаваат ниту во Битола....ќе дојдат сериозно,ќе има отпор,ама реално Пелистер сеуште не е кадарен да добива мечеви со Вардар и Металург,иако не е лоша екипата...
Овој истиов Аце на Кале се драпаше за кур и се куропецаше накај публика. Заслужува само бекатонка у главаВо некои други времиња овие болдираниве секој викенд би имале гратис бањање во Вардар.Тешки провокатори се сите,а кога некој ќе им врати одма плачат како некои пички.За овие тројца и за црвот Номче не е реално да се очекува респект од вистинските фанови на Вардар...едноставно кажано самите си го имаат навлечено гневот на публиката.Од друга страна за играчи како што беше Алушот или како што се Веле,Аце,Диви итн. секогаш ќе има одредена доза на почитуавање затоа што се играчи кои што никогаш или многу ретко се обиделе да ги испровоцираат противничките фанови.
Овие пиратчињава исто не ми се јасни кај се улетуваат онака за да се тепаат.Изгледа сакаат некој ден во лимени сандаци да ги вадат од сала.