Фан клуб - РК Вардар

Ќе видиме ама мислам дека може и со ова не сум сигурен ќе провериме се надевам нема да испадне дека испариле картите што сме ги платиле.

Абе секако ќе ни дадат карти некако, штом кај сите (повеќемината) е вака мислев само кај мене е, ама муабетот е дека ќе треба да има дополнително ебавање сеа. :tapp:

Јас купив 8. И ми стигна некој PDF документ ама на него има информации само за една карта...
Ова е некоја грешка, или со тој документ се подигнуваат сите карти? Пишете дали сте во иста или слична ситуација... :)

Јас купив 8. И ми стигна некој PDF документ ама на него има информации само за една карта...
Ова е некоја грешка, или со тој документ се подигнуваат сите карти? Пишете дали сте во иста или слична ситуација... :)
Ја коа сум подигал повеќе карти за секоја карта по еден принтан лист сум носел...им се еба цел систем изглеа.

Кај сите изгледа има проблем со PDF документот, се надевам дека ќе може и со испринтам мејл да се земат картите ќе видиме може нови мејлови ќе ни пратат.

Јас купив 4 карти, на 2 пати по 2 карти. Ми стигнаа 2 пдф документи со по 2 страни односно за секоја карта посебен баркод. Изглеа само за нас од Комити нема проблем пошто сме за ВМРО :cool:

Едвај четри и тоа зад гол најс ццц..:D

Добро е да се знае дека не сум сам. :D Јас 5 купив, еден документ ми стигна само за една карта, им се јавив ама повикот не можел да се оствари. :D Им пишав мејл, па ќе видиме.

мислат што да вратат по меил сега :ROFLMAO:

Иначе за тоа што дел од картите не беа во опција онлајн, колку што разбрав од продажниве места добиле дозвола однапред да испечатат некоја количина За да не се блокира системот, и затоа дел ги нема за онлајн.

Иначе за тоа што дел од картите не беа во опција онлајн, колку што разбрав од продажниве места добиле дозвола однапред да испечатат некоја количина За да не се блокира системот, и затоа дел ги нема за онлајн.
Живи глупости, раздадени унапред по битни фаци. Дел се од сезонски билети ама реално да збориме Вардар баш и баш не продаде сезонски билети во голема количина. За M блоковите немаше ништо во продажба.
Од 11 ctrl+f5 стискав за да начекам прв, у 11 и 59 отворија за резервација за блок 3 само 4 карти имаше, блок 4 и 5 не ги начекав.

Ако на некој му одговорат што е збрката со PDF документите, нека сподели тука...
Да не испадне дека ова е најскапиот билет што сум го платил :pos:

Ако на некој му одговорат што е збрката со PDF документите, нека сподели тука...
Да не испадне дека ова е најскапиот билет што сум го платил :pos:
Најмногу се плашам од тоа да ми кажат дека нарачката е откажана и вратени се парите, се надевам нема да се случи такво нешто и да останеме без карти. Им пишав на меил ако ми вратат ќе споделам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom