Фан клуб - РК Вардар

Ме искина глава, којзнае колку ми е притисокот во моментов, плачам од среќа (не сум плачко ама солзи сами течат:place:), цел се тресам, неколку пати свршив:vozbud::vozbud::vozbud::place::place::place::drk::drk::drk:

АБЕ УШТЕ НЕ МОЖАМ ДА ДОЈДАМ НА СЕБЕ АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
СИТЕ ВО НОВИ САД ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

рацете би ги стаил сега у оган да сум таму со играчите да прославам. уште со Столе све да е океј. Жими се не знам шо да прааам со себе, лудило ме фати, три цигари ќе стаам у уста да се олабама малце

Срцево ке ми излезе у пм , без Тимур не сме можеле they said ПУШЕТЕ ГО БРЕ ИДИОТИ ! ЕДЕН Е ВАРДАР

ДА МОЖЕА ПРОЕКТИЛИНЕ НА АЛЕКС ПОД ФАУЛ ЌЕ ГИ СМЕТАА ИМ РАСИПАВМЕ СЛАВЈЕ МАМАТА СУДИСКА И КАПСЛОКОВ СЕ ЗАГЛАВИ СЕСТРА МИ ИСТУРИЛА ФАНТА ВРЗ ТАСТАТУРА АМА НЕ МОЖАМ ДА СЕ ЗАМАРАМ СЕА СО ТОА. САМО ТИМУР 100% ДА СЕ ОПОРАВИ ЗАТОА ШТО МУ ПРЕТСТОЈАТ ПРЕМНОГУ АНАЛИЗИ ПЕРИОДОВ ЗАЕБАНО Е ВНАТРЕШНОТО КРВАРЕЊЕ.

Целата 59та минута :
- Диви брани пенал
- во напад дигната рака после 20 секунди напад :pos: . бууууууууууууум Душебаев.
- одбрана на Ангелов

Тoo much ownage in one minute против европскиот првак на негов терен.

Ама мора Европа да ни симне капа за ракомет годинава :D
Многу сме јаки, але многу сме јаки, многу сме јакии!

Жени, мажи два тима салата праиме, Европска салата со копар да смрди со години успехов!

Целата 59та минута :
- Диви брани пенал
- во напад дигната рака после 20 секунди напад :pos: . бууууууууууууум Душебаев.
- одбрана на Ангелов

Тoo much ownage in one minute против европскиот првак на негов терен.
Џени на вибер вака пренесе:

Пенал за нив умрени судии, крв да им ебам.
дивииииии
Голллл за нас, победивме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom