Ќе биде сеа авиону сломичу ти криља

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Факт е дека живееме во полициска држава, ама мене законов воопшто ништо не ми менува. Да не се лажеме, секој што стапнал на навивачка трибина т.е. со Комити уредно си е документиран и имаат наши информации, само со личните карти ќе им се олесни работата. Законов ќе пропадне уште нареден викенд ова е само увертира за со Шкендија ќе видите. Нема услови за да се спроведе законов.
На утакмицата со Барселона публиката на Металург фрлаше предмети на терен, само што нормално не се документирало тоа како за нашите случки пошто за среќа никој не погодија.
Казни за националистичко скандирање СИГУРНО не добиваат, пошто ниту некој разбира од ЕХФ што се пее ни ништо.
Во Македонско првенство казни има, но за ФФМ казниво е ако скандираш против Албанци, но не е казниво ако се пее Шќипри етнике и задолжително се вадат знамиња Илирида. Баш поради тие казни уште повеќе се навлекува гнев кај Македонските групи и едноставно не можеш да ги задржиш да не скандираат. Максимално сум против тие непотребни скандирања, и поголемиот дел од групата го дели тоа мислење, ама некако сите се научени дека после зига зага доаѓа такво скандирање и само им продолжува во таа насока
Законот не е донесен само за нас, ТРЕБА ДА ВАЖИ ЗА СИТЕ, ама се применува селективно...
На утакмицата со Барселона публиката на Металург фрлаше предмети на терен, само што нормално не се документирало тоа како за нашите случки пошто за среќа никој не погодија.
Казни за националистичко скандирање СИГУРНО не добиваат, пошто ниту некој разбира од ЕХФ што се пее ни ништо.
Во Македонско првенство казни има, но за ФФМ казниво е ако скандираш против Албанци, но не е казниво ако се пее Шќипри етнике и задолжително се вадат знамиња Илирида. Баш поради тие казни уште повеќе се навлекува гнев кај Македонските групи и едноставно не можеш да ги задржиш да не скандираат. Максимално сум против тие непотребни скандирања, и поголемиот дел од групата го дели тоа мислење, ама некако сите се научени дека после зига зага доаѓа такво скандирање и само им продолжува во таа насока
Законот не е донесен само за нас, ТРЕБА ДА ВАЖИ ЗА СИТЕ, ама се применува селективно...
Само на Германскиот ЕС.Инаку Вардар-Хамбург ќе иде со директен пренос и на ЕуроСпорт
Апсолутно! Кој ги ебе ЕХФ, збориме за НАС!Проблемот не е што ЕХФ не разбираат или дали се казнува и кој.Скандирањето "мртов албанец-добар албанец" е комплетно непотребно и доста ретардирано.[DOUBLEPOST=1395339642][/DOUBLEPOST]
Проблемот не е што ЕХФ не разбираат или дали се казнува и кој.Скандирањето "мртов албанец-добар албанец" е комплетно непотребно и доста ретардирано.